2 troy ounce zilveren munt Metal Fish Steampunk - antieke afwerking 2022

Niue - 5 Dollar - Metal Fish - Zilver - Antieke afwerking - 2022
  • Prijs: € 274,95 per stuk
Maximaal 10 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Deze prachtige 2 troy ounce zilveren munt is gewijd aan de Steampunk-cultuur. Door unieke lasertechnieken, het gebruik van een antieke afwerking met hoogreliëf en tot slot de gedeeltelijke bewerking met koper brengt een enorm speciaal effect met zich mee. Wordt geleverd in originele capsule, presentatiebox en certificaat van echtheid. Wereldwijd is de oplage beperkt tot slechts 500 stuks!

 

Lees verder

2 troy ounce zilveren Metal Fish Steampunk - antieke afwerking 2022

Deze prachtige 2 troy ounce zilveren munt is gewijd aan de Steampunk-cultuur, het ontwerp op deze munt heeft een prachtig ontwerp van een metalen vis. De munt heeft een antieke afwerkingskwaliteit, is voorzien van hoogreliëf en gedeeltelijk met koper bewerkt voor een speciaal effect. De munt komt in originele capsule, presentatiebox en het certificaat van echtheid.

Details

De keerzijde van de munt toont verschillende elementen van de onderweaterwereld, namelijk: vissen, bloemen, een zeeschelp, delen van een schip en octopustentakels. De technische details zijn zeer goed gecombineerd met natuurlijke elementen en door de bewerking met koper brengt deze munt een uniek en gedetailleerd effect met zich mee. 

De voorzijde van de munt toont de beeltenis van koniging Elizabeth II en de inscripties ''NIUE 2022'' - het land en jaar van uitgifte, ''5 DOLLARS'' - de nominale waarde van de munt, ''Ag 999'' - de zuiverheid van de munt en tot slot ''ELIZABETH II'' - de naam van de koningin. 

Eigenschappen

Kwaliteit

Antieke afwerking

Edelmetaal

Zilver

Gewicht

2 troy ounce (62,20 gram)

Gehalte

99,9% (inhoud 62,14 gram)

Doorsnede

50,00 mm

Wereldwijd oplage van slechts 500 stuks!

Lees minder

Specificaties

Niue - 5 Dollar - Metal Fish - Zilver - Antieke afwerking - 2022
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Niue

Alternatieven

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review