2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking 2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 Zilveren munt Medea golden Fleece 2021 Proof
2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking
  • Prijs: € 299,95 per stuk
Maximaal 6 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%).

Lees verder

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Medea munt is gebaseerd op de tovenares Medea uit de Griekse mythologie. Dit is op prachtige wijze terug te zien in het design van de munt. De schitterende kleuren geven de munt een prachtige en betoverende uitstraling. De Medea munt heeft een diameter van 50 mm en antieke afwerking. De oplage van de munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De nominale waarde is $2 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue. Een prachtig detail zijn de vijf Swarovski kristallen die in de munt verwerkt zijn. Dit doet de munt erg opvallen en dient als subtiel maar toch schitterende aanvulling. De Medea munt is dankzij haar prachtige design erg uniek en een goede aanwinst. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Bevat Swarovski kristallen

Design van de Medea munt

De voorzijde van de Medea munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn prachtige klimplanten te zien die perfect bij de achterzijde van de munt aansluiten. De achterzijde van de Medea munt staat geheel in het teken van Medea zelf. Zij is op kleurrijke manier afgebeeld en bevat sierlijke details. De verschillende vormen en kleuren doen de munt erg opvallen. De verschillende Swarovski kristallen versterken dit. Medea is afgebeeld met het Gulden Vlies op haar hoofd. Dit verwijst naar de vacht van de god Chrysomallos, een ram. Om deze reden is er ook een ram afgebeeld. De Medea munt heeft een prachtige uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review