2 troy ounce zilveren munt masker 2021 - antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt masker 2021 2 troy ounce zilveren munt masker 2021 - achterkant 2 troy ounce zilveren munt masker 2021 - antieke afwerking
2 troy ounce zilveren munt masker 2021
  • Prijs: € 249,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De prachtige Masker munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt staat geheel in het teken van de negatieve en positieve kant van iemand zijn persoonlijkheid.

Lees verder

De prachtige Masker munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt staat geheel in het teken van de negatieve en positieve kant van iemand zijn persoonlijkheid. Doormiddel van het masker worden deze twee kanten van een persoonlijkheid weergeven. De Masker munt is deels verguld waardoor de twee helften schitterend in contrast staan met elkaar. De antieke afwerking sluit hier erg mooi op aan. Omdat de Masker munt als wettig betaalmiddel dient in Niue heeft deze een nominale waarde van $5. Naast de interessante betekenis van de munt heeft deze een schitterend uitstraling. De passende details en het design doen de munt erg opvallen. De oplage van de munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Deels verguld

Design van de Masker munt

De voorzijde van de Masker munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte en het jaar en land van uitgifte af te lezen. Verschillende details zijn in het design verwerkt en deze sluiten erg gepast aan bij de achterzijde van de Masker munt. De achterzijde van de Masker munt is deels verguld en verdeeld een hoofd in een positieve en negatieve zijde. Dit stelt de verdeling van een persoonlijkheid in een positieve kant en negatieve kant voor. Dit is bij iedereen het geval en is geheel normaal. Toch is het belangrijk dat de positieve kant groter is dan de negatieve. Het design van de Masker munt is prachtig en geeft de munt een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt masker 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review