Nieuw

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2022 antieke afwerking

zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2 oz 2022 Zilveren munt jaar van de tijger 2 troy ounce zilveren munt 2022 2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2022 Jaar van de tijger 2 oz zilveren munt 2022 antieke afwerking doos 2 troy ounce zilveren munt jaar van de tijger 2022 antieke afwerking
zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2 oz 2022
  • Prijs: € 229,95 per stuk
Maximaal 23 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De munt is in 2022 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de tijger. De Lunar munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,69 mm.

Lees verder

2 troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2022 Antieke afwerking

Deze Lunar munt is uitgegeven door de Royal Australian Mint en staat geheel in het teken van de tijger. De munt is in 2022 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de tijger. De Lunar munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,69 mm. In Australië wordt de Lunar munt als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $2. De oplage van de Lunar munt is 1.888 stuks wereldwijd. De Lunar munt heeft een prachtige uitstraling en is rijk in detail.

Uitgelicht

  • Oplage van 1.888 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door de Royal Australian Mint
  • De munt is afgewerkt in een antieke uitstraling

Design van de Lunar munt

De voorzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Langs de rand zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en het jaar en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Lunar munt toont een schitterende afbeelding van een tijger met een jong. De afbeelding bevat veel sierlijke details en heeft een prachitge uitstraling. 

Chinese dierenriem kalender

De Chinese dierenriem kalender is een kalender waarin 12 dieren zijn weergegeven. De Chinese dierenriem kalender duurt 12 jaar en herhaalt zich daarna weer. Welk dier uit de dierenriem kalander u bent hangt af van uw geboortejaar. Ieder dier wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en er wordt aangenomen dat uw persoonlijkheid samenhangt met het dier dat bij uw geboortejaar hoort.

Lees minder

Specificaties

zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2 oz 2022
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review