2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021

2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021

De bijzondere 2 troy ounce zilveren Chinese Drakenvaas munt is uit de Greatest Porcelain serie. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 70 mm.
€ 269,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 269,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

2 troy ounce zilveren munt Chinese Drakenvaas 2021

Chinese drakenvaas - 's Werelds duurste en beroemdste vaas in de palm van je hand.

Deze bijzondere munt 2 troy ounce zilveren Chinese Drakenvaas munt heeft een gouden coating en is de eerste uitgave uit de serie ‘Greatest Porcelain’. De Chinese drakenvaas dateert uit de Qianlong periode en was eigendom van de laatste Chinese koninklijke familie. De porseleinen pot is versierd met een prachtig drakenmotief en is met zijn 15 cm voor bijna EUR 5 miljoen verkocht. De Chinese Drakenvaas werd verkocht door veilinghuis Bonhams, dat de waarde ervan voorafgaand aan de veiling voorzichtig op bijna EUR 12.000 schatte. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 70 mm, is verguld en geslagen in Proof kwaliteit. Daarbij is de Chinese Drakenvaas in porselein ingezet op de munt, waardoor het voelt alsof u de vaas zelf vasthoudt.

De Chinese Drakenvaas munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks wereldwijd en wordt geleverd in een mooie verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid. Tot slot heeft de Chinese Drakenvaas munt een nominale waarde van 10 cedis aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Ghana.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) met goud afgewerkt
  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Chinese Drakenvaas munt

Ontwerp Chinese Drakenvaas munt

De voorzijde van de Chinese Drakenvaas munt toont een prachtige porseleinen vaas, gecreëerd door middel van een porseleinen inzet. De achterzijde heeft een rustige uitstraling waardoor de vaas prachtig naar voren komt. Daarbij is het blauw en wit schitterend in contrast met de gouden kleur van de munt.

Ontwerp Chinese Drakenvaas munt

De achterzijde van de Chinese Drakenvaas munt toont beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hier kunt u het land en jaar van uitgifte, nominale waarde en gehalte af lezen.

Verpakking

Verpakking

Deze prachtige 2 Oz zilveren munt is de nieuwe uitgave van de nieuwe serie "Greatest Porcelain" en bevat de Drakenvaas die dateert uit de Qianlong-periode. De munt is verguld en heeft een Proof-kwaliteit, heeft een prachtige porseleinen inzet en wordt geleverd in een bijpassende doos, samen met het het certificaat van echtheid. Beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.