2 troy ounce zilveren munt Canadian Creatures of the North Coin - De Weerwolf - The Werewolf 2021

De Weerwolf - The Werewolf voorkant De Weerwolf - The Werewolf achterkant De Weerwolf - The Werewolf voorkant 3D
De Weerwolf - The Werewolf voorkant
  • Prijs: € 69,10 per stuk
Maximaal 495 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Werewolf munt is geslagen door de Royal Canadian Mint en maakt deel uit van de Creatures of the North serie. De 2 troy ounce puur zilveren (99,99%) Werewolf munt staat geheel in het teken van de weerwolf.

Lees verder

De Werewolf munt is geslagen door de Royal Canadian Mint en maakt deel uit van de Creatures of the North serie. De 2 troy ounce puur zilveren (99,99%) Werewolf munt staat geheel in het teken van de weerwolf. Volgens verhalen komen deze indrukwekkende wezens tevoorschijn wanneer het volle maan is. Naast een indrukwekkend design heeft de munt twee geavanceerde beveiligingskenmerken. Deze bestaan uit twee radiale lijnen en een micro gegraveerd gelaserd esdoornblad. Hierin is “21” af te lezen. De Werewolf munt heeft een diameter van 38 mm en nominale waarde van $10. Dit komt omdat de munt in Canada als wettig betaalmiddel dient. De Werewolf munt heeft een indrukwekkend design en prachtige uitstraling. De weerwolf ziet er erg griezelig uit. De munt past perfect bij de verhalen over gevaarlijke wezens die tijdens volle maan verschijnen.  

Uitgelicht

  • Geslagen door de Royal Canadian Mint
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deel van de Creatures of the North serie

Design van de Werewolf munt

De voorzijde van de Werewolf munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Susanna Blunt en hieromheen zijn ook het jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Werewolf munt toont een indrukwekkende weerwolf. De afbeelding is ontworpen door Gerald Gloade en bevat veel details. De weerwolf ziet er gevaarlijk uit en maakt een aanvallende beweging. Het design is erg indrukwekkend en komt tot leven dankzij de vele details. Een van de prachtige details is de volle maan, die een erg goede aanvulling op de munt is. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

De Weerwolf - The Werewolf voorkant
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Nieuw
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review