Nieuw

1 troy ounce zilveren munt zwarte adder 2022 Proof

zilveren munt zwarte adder 2022 Proof Zwarte adder 1 troy ounce zilveren munt 2022 1 troy ounce zilveren munt zwarte adder 2022 Proof Doos 1 oz zilveren munt zwarte Adder 2022
zilveren munt zwarte adder 2022 Proof
  • Prijs: € 129,95 per stuk
Maximaal 16 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De zwarte adder is de 17e in de Deadly & Dangerous Series. De munt is geslagen uit één ounce van 99,99% puur zilver in proof kwaliteit. Het gedeeltelijk gekleurde motief heeft een gedetailleerde afbeelding van een roodbuikige zwarte slang omringd door bladeren. Bovendien bevat het ontwerp het opschrift "AUSTRALIA'S RED-BELLIED BLACK SNAKE." Op de keerzijde staat de beeltenis van koningin Elizabeth II, evenals het gewicht, de fijnheid, de nominale waarde en het jaar van uitgifte.

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt zwarte adder 2022 Proof

De zwarte adder is de 17e in de Deadly & Dangerous Series. De munt is geslagen uit één ounce van 99,99% puur zilver in proof kwaliteit. Het gedeeltelijk gekleurde motief heeft een gedetailleerde afbeelding van een roodbuikige zwarte slang omringd door bladeren. Bovendien bevat het ontwerp het opschrift "AUSTRALIA'S RED-BELLIED BLACK SNAKE." Op de keerzijde staat de beeltenis van koningin Elizabeth II, evenals het gewicht, de fijnheid, de nominale waarde en het jaar van uitgifte.

Zoals de naam van de slang doet vermoeden, onderscheidt hij zich door een glanzende zwarte huid en een duidelijke roodachtige kleur op zijn buik. De giftige slang is inheems in Oost-Australië en leeft het liefst in de wetlands en beboste gebieden die verbonden zijn met stilstaand of stromend water. De slang kan een lichaamslengte van maximaal 3 meter bereiken en voedt zich met kleine kikkers, vissen, reptielen en zoogdieren.

De gelimiteerde Deadly & Dangerous Red-Bellied Black Snake zilverbestendige munt heeft een bepertke oplage van 2.500 stuks en wordt geleverd in de originele houten geschenkdoos inclusief een genummerd certificaat van echtheid.

Lees minder

Specificaties

zilveren munt zwarte adder 2022 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review