1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike

1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike 1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike - achterkant 1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 1 oz zilveren munt walvishaai 2021 prooflike - verpakking 1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike - verpakking
1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike
  • Prijs: € 99,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Walvishaai munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een afmeting van 38,8 x 39,3 mm. Dit komt omdat de vorm van de munt zich naar de grootte van de walvishaai aanpast.

Lees verder

De indrukwekkende Walvishaai munt staat in het teken van de walvishaai. De munt maakt deel uit van de “Giants of the Galapagos” serie en heeft een verbluffende uitstraling. De Walvishaai munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een afmeting van 38,8 x 39,3 mm. Dit komt omdat de vorm van de munt zich naar de grootte van de walvishaai aanpast. Hierdoor is de munt niet geheel rond. De Walvishaai munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwd in de Solomoneilanden. Hierdoor heeft de munt een nominale waarde van £2. De oplage van de munt is 2.500 stuks. De Walvishaai munt heeft een indrukwekkende uitstraling en maakt goed duidelijk dat het een gigantisch beest is. Walvishaaien kunnen namelijk tussen de 5,5 en 10 meter lang worden. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.500stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van de walvishaai

Design van de Walvishaai munt

Op de voorzijde van de Walvishaai munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Waterplanten dienen als een passend detail. De achterzijde van de Walvishaai munt staat namelijk in het teken van de walvishaai. Deze is daarom ook op indrukwekkende wijze afgebeeld. Het grootte lichaam is goed te zien en past zelfs niet helemaal op de munt. Daarom heeft de munt een niet geheel ronde vorm maar vormt zich mee met de walvishaai. De kleuren van de walvishaai komen schitterend naar voren dankzij de zilveren achtergrond. Ook op deze zijde dienen waterplanten als een passend detail. De Walvishaai munt heeft een prachtige en indrukwekkende uitstraling. Het design laat de munt geheel tot zijn recht komen. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt walvishaai 2021 prooflike
Gehalte 99,9%
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review