1 troy ounce zilveren munt Up close kangaroo 2021

1 troy ounce zilveren munt Up close kangaroo 2021 zilveren munt Up close kangaroo 2021 1 troy ounce zilveren munt Up close kangaroo 2021 - antieke afwerking
1 troy ounce zilveren munt Up close kangaroo 2021
  • Prijs: € 149,95 per stuk
Maximaal 7 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Deze 1 troy ounce zilveren munt heeft een prachtige gedetailleerde afbeelding van een kangaroo. Deze zilveren munt maakt deel uit de van nieuwe serie "Wildlife Up Close". Deze serie is gewijd aan de mooiste dieren van Australië. Lees verder

Zilveren munt Up close kangaroo 2021

Deze 1 troy ounce zilveren munt heeft een prachtige gedetailleerde afbeelding van een kangaroo. Deze zilveren munt maakt deel uit de van nieuwe serie "Wildlife Up Close". Deze serie is gewijd aan de mooiste dieren van Australië.

Door de Antique Finish en de Ultra High Relief afwerking is deze munt zeer gewild bij verzamelaars.

Uitgelicht

  • Slechts 750 stuks geslagen
  • Munt heeft een antieke afwerking
  • Prachtige gedetailleerde afbeelding van een kangaroo

Design

Op de voorkant van de munt ziet u de prachtige en gedetailleerde close-up van een Australische kangoeroe. Aan de onderkant staat het opschrift: “KANGAROO” – de naam van de munt.

De achterkant van de munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de inscripties: "ELIZABETH II" - de naam van de koningin, "NIUE" - het land van uitgifte, "2021" - het jaar van uitgifte, "1 DOLLAR" – de nominale waarde en “1OZ 9999 SILVER” – het gewicht van de munt en de fijnheid van het zilver.

Lees minder

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review