Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
1 troy ounce zilveren munt Robin Hood 2021

1 troy ounce zilveren munt Robin Hood 2021

De Robin Hood munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een prachtige uitstraling. De diameter van de Robin Hood munt is 38,61 mm.

€ 39,85
1 troy ounce zilveren munt Robin Hood 2021

1 troy ounce zilveren munt Robin Hood 2021

2 op voorraad
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

Robin Hood 1 troy ounce zilveren munt 2021

De prachtige Robin Hood munt wordt door de Royal Mint uitgegeven. Robin Hood is een Engelse volksheld die stal en zijn buit onder de armen verdeelde. Deze bandiet komt voor in middeleeuwse verhalen, die hedendaagse verhalen nog erg bekend zijn. De Robin Hood munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een prachtige uitstraling. De diameter van de Robin Hood munt is 38,61 mm.

Aangezien de Robin Hood munt als een wettig betaalmiddel dient in het Verenigd Koningkijk, heeft deze een nominale waarde van £2. De heldhaftige bandiet, Robin Hood, is oorspronkelijk een typisch personage uit Engelse verhalen. Hierdoor is het een passende keuzen voor de Royal Mint. 

Uitgelicht

  • Schitterend detail
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van Robin Hood

Design van de Robin Hood munt

Op de voorzijde van de Robin Hood munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark en hierboven is de nominale waarde af te lezen. Op de achterzijde is een prachtig gedetailleerde afbeelding van Robin Hood te zien. De kleding die hij draagt is ook hetgeen wat hij volgens de verhalen zou hebben gedragen. Robin Hood is met pijl en boog afgebeeld. In deze houding wordt hij vaker afgebeeld. Robin Hood is te zien terwijl hij op een tak staat. De bladeren van de boom dienen als een mooi detail en vullen de achtergrond van de munt op. De prachtige details en heldhaftige houding doen de munt erg opvallen en geven deze een indrukwekkende uitstraling. 

Deze munten worden individueel geleverd in munthoesjes.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van Robin Hood
  • Schitterend detail

Design Robin Hood munt

Design Robin Hood munt

Op de voorzijde is een prachtig gedetailleerde afbeelding van Robin Hood te zien. De kleding die hij draagt is ook hetgeen wat hij volgens de verhalen zou hebben gedragen. Robin Hood is met pijl en boog afgebeeld. In deze houding wordt hij vaker afgebeeld. Robin Hood is te zien terwijl hij op een tak staat. De bladeren van de boom dienen als een mooi detail en vullen de achtergrond van de munt op. De prachtige details en heldhaftige houding doen de munt erg opvallen en geven deze een indrukwekkende uitstraling. 

Design Robin Hood munt

Op de achterzijde van de Robin Hood munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark en hierboven is de nominale waarde af te lezen. 

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.