1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof

1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof 1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof - achterkant zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof - box zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof - doos
1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof
  • Prijs: € 129,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Pysanka Ei munt staat geheel in het teken van deze eieren en dat is goed te zien aan het design. Deze schitterende Proof munt bestaat uit 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 33 mm. 

Lees verder

1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof

 

Dit indrukwekkende ei is de zesde uitgave in de Pysanka serie. Een pysanka is een Oekraïens paasei dat prachtig versierd is met allerlei traditionele folk ontwerpen uit Oekraïne. De Pysanka Ei munt staat geheel in het teken van deze eieren en dat is goed te zien aan het design. Deze schitterende Proof munt bestaat uit 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 33 mm. De Pysanka Ei munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwd in Canada en heeft daarom een nominale waarde van $20. De Pysanka Ei munt heeft een kleurrijke uitstraling en oplage van 5.000 stuks. 

 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van de Oekraïense pysanka

 

Design van de Pysanka Ei munt

De Pysanka Ei munt heeft een ongewone vorm, namelijk dat van een ei. Op de voorzijde van de Pysanka Ei munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Subtiele maar sierlijke lijnen op de achtergrond dienen als detail. De achterzijde van de Pysanka Ei munt prachtig versierd met traditionele symbolen en is zeer kleurrijk. Dit is ook het geval bij de traditionele pysanka eieren. De vele verschillende kleuren en symbolen geven de munt een indrukwekkende en unieke uitstraling. 

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Pysanka Ei 2021 Proof
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review