1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Tijger 2022

1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Tijger 2022 1 troy ounce zilveren munt Lunar serie Tijger Royal Australian Mint 2022
1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Tijger 2022
  • Prijs: € 30,80 per stuk
Maximaal 155 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Deze 1 troy ounce Lunar tijger munt is geslagen in puur zilver (99,99%) door de Royal Australian Mint. De munt staat in het teken van het Chinese dierenriem kalender. Lees verder

Zilveren munt Lunar RAM serie 1 troy ounce Tijger 2022

Deze 1 troy ounce Lunar tijger munt is geslagen in puur zilver (99,99%) door de Royal Australian Mint. De munt staat in het teken van het Chinese dierenriem kalender. Dit jaar is het ‘Jaar van de Tijger’. De tijger is het derde teken van de twaalfjarige maankalender. Mensen die onder dit teken geboren zijn, staan bekend als intelligent, nieuwsgierig en zelfverzekerd.

Om de positie in de dierenriem te bepalen is er een race gehouden, waarbij de deelnemer de overkant van de gevaarlijke rivier moesten bereiken. De zelfverzekerde Tijger was een waarschijnlijke kanshebber om de winnaar te worden, maar werd steeds stroomafwaarts meegesleurd. De Tijger werd derde in de race en werd ingehaald door de Rat en de Os. Hierdoor is hij dus derde in de dierenriem. Ondanks de derde plek heeft de Tijger kracht getoond en dat geldt ook voor iedereen die is geboren onder dit teken.

Uitgelicht

  • Gelimiteerde oplage van 7.500 munten.
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geslagen door Royal Australian Mint

Design van de Lunar Tijger munt

De voorzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark. Om deze beeltenis heen is een prachtige rand gecreëerd die alle dieren uit de Chinese dierenriem kalender weergeeft. Aangezien deze editie om de tijger gaat, staat deze bovenaan. Ook is de nominale waarde af te lezen. De achterzijde is de Tijger afgebeeld met dennentakken, die zijn kracht symboliseren.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Tijger 2022
Producent Austrian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review