1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger 1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof  zilveren munt jaar van de tijger Lunar 2022 Proof 1 Troy ounce zilveren munt Lunar jaar van de tijger 2022 Proof
1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger
  • Prijs: € 109,95 per stuk
Maximaal 82 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm.

Lees verder

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm. De munt maakt deel uit van de nieuwe 12-jarige Lunar serie van de Royal Canadian Mint. De Lunar serie is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender en staat ieder jaar in het teken van een nieuw dier. Welk dier u bent is gebaseerd op uw geboortejaar. Mensen die geboren zijn in het jaar van de tijger zijn zelfverzekerd, gedreven en dapper. De Lunar Tijger munt vertegenwoordigt dit. Aangezien de Lunar Tijger munt als wettig betaalmiddel dient in Canada heeft deze een nominale waarde van $15. De oplage van de Lunar Tijger munt is 18.888 stuks wereldwijd. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en speels design. Het is een prachtige munt en een die zeker een mooie aanwinst aan uw collectie is. 

Uitgelicht

  • Oplage van 18.888 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Het jaar van de tijger

Design van de Lunar Tijger munt

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op de achtergrond zijn prachtige details te zien die de beeltenis op schitterende wijze naar voren laten komen. De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont een tijger. Hij zit in een speelse houding en lacht. De tijger bestaat uit figuren, wat de munt een unieke uitstraling geeft. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en prachtig design. Het design is speels en geeft de tijger op een vrolijke manier weer. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review