1 troy ounce zilveren munt lady luck 2021 Proof

zilveren munt lady luck 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt lady luck 2021 Proof - achterkant 1 troy ounce zilveren munt lady luck 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt lady luck 2021
zilveren munt lady luck 2021 Proof
  • Prijs: € 149,95 per stuk
Maximaal 1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Lieveheersbeestje munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Met een diameter van 33 m is deze munt een erg mooie munt om te hebben.

Lees verder

Naast dat lieveheersbeestjes er erg mooi uitzien, staan ze ook symbool voor geluk. De Lieveheersbeestje munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Met een diameter van 33 m is deze munt een erg mooie munt om te hebben. De Lieveheersbeestje munt heeft een nominale waarde van $5 aangezien deze in Palau als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. Dankzij het toepassen van smartminting technologie is het gelukt om het lieveheersbeestje op indrukwekkende wijze naar voren te laten komen. Samen met de mooie kleuren geeft dit de munt een schitterende uitstraling. De Lieveheersbeestje munt heeft een oplage van 2.021 stuks wereldwijd. De Lieveheersbeestje munt ziet er prachtig uit en trekt dankzij de selectieve kleuring erg de aandacht. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.021 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve kleuring

Design van de Lieveheersbeestje munt

De voorzijde van de Lieveheersbeestje munt toont het wapen van Palau. Dit is tevens de zijde waarop de nominale waarde en het land van uitgifte zijn weergegeven. De achterzijde van de Lieveheerstbeestje munt toont een prachtige afbeelding van een lieveheersbeestje. Dankzij selectieve kleuring en het hoge reliëf komt het kevertje erg naar voren. Aangezien het lieveheersbeestje symbool staat voor geluk zijn er meerdere klavertjes vier te zien rondom het lieveheersbeestje. Het contrast tussen het groen van de klavertjes en het rood van het lieveheersbeestje springt eruit. De Lieveheersbeestje munt is een munt met een prachtige uitstraling en schitterend reliëf. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

zilveren munt lady luck 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review