1 troy ounce zilveren munt kersenbloesem 2021 Prooflike

1 troy ounce zilveren munt kersenbloesem 2021 Prooflike 1 troy ounce zilveren munt kersenbloesem 2021 zilveren munt kersenbloesem 2021 Prooflike
1 troy ounce zilveren munt kersenbloesem 2021 Prooflike
  • Prijs: € 139,95 per stuk
Maximaal 6 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De schitterende Kersenbloesem munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De Kersenbloesem munt is echter zeer uniek. De munt heeft namelijk de vorm van een echte bloem.

Lees verder

De schitterende Kersenbloesem munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver. De Kersenbloesem munt is echter zeer uniek. De munt heeft namelijk de vorm van een echte bloem. De afmetingen van de munt zijn 41,58 x 44,44. Daarnaast is de Kersenbloesem munt van Proof kwaliteit en heeft deze een oplage van 5.000 stuks. Ook heeft de Kersenbloesem munt een nominale waarde van $1 aangezien het als wettig betaalmiddel wordt gezien in Niue. De Kersebloesem munt heeft een unieke uitstraling dankzij de letterlijke vorm van een bloem. De munt ziet er prachtig uit en trekt, ondanks de subtiele kleuren, erg de aandacht. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • In de vorm van kersenbloesem

Design van de Kersenbloesem munt

De voorzijde van de Kersenbloesem munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De vorm van de munt zelf is als een bloem. Rondom de beeltenis zijn daarom details gecreëerd die hierbij aansluiten. Dit is tevens de zijde waarop de nominale waarde, het gehalte, materiaal, gewicht en land en jaar van uitgifte zijn af te lezen. De achterzijde van de Kersenbloesem toont een prachtige bloem. Het design staat geheel in het teken van kersenbloesem en bevat geen verdere details. De kleur van de bladeren van de bloem kleurt prachtig bij de stampers. De Kersenbloesem munt heeft een prachtige uitstraling en lijkt net op een echte bloem. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt kersenbloesem 2021 Prooflike
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review