1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020

1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020 zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020 Schilderij Christus met doornen kroon 2020 1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond Proof zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020 1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020 zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020 Proof
1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020
  • Prijs: € 99,00 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De munt bevat 1 troy ounce puur zilver en heeft een Proof kwaliteit. De rechthoekige vorm en selectieve vergulding doen de munt ogen als een prachtig schilderij.

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020

De prachtige Jezus Christus munt is opgedragen aan Jezus Christus, door het prisma van de kunstwerken van Sandro Botticelli. Op de munt is namelijk het Botticelli’s schilderij “Christ Crowned with Thorns” te zien. De munt bevat 1 troy ounce puur zilver en heeft een Proof kwaliteit. De rechthoekige vorm en selectieve vergulding doen de munt ogen als een prachtig schilderij. Dit bijzondere schilderij heeft een afmeting van 40x40 mm. De Jezus Chirstus munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwd in Nieuw-Zeeland en heeft daarom een nominale waarde van 1 dollar. De munt heeft een beperkte oplage van 500 stuks. 

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Selectieve vergulding  

Design van de Jezus Christus munt

De Jezus Christus munt heeft de prachtige uitstraling van een schilderij. De voorzijde van de Jezus Christus munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn de nominale waarde en het land en jaar van uitgifte van de munt af te lezen. De achterzijde heeft bevat een schitterende, goud vergulde, rand. Op de voorzijde is Jezus Christus afgebeeld met een doornenkroon op zijn hoofd. Deze kroon bestaat uit de takken van een doornstruik. Deze doornenkroon is aan Jezus Christus gegeven na de geseling in opdracht van Pontius Pilatus. 

 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Christus met doornen gekroond 2020
Producent Mint of Poland
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review