,50 aangezien deze als wettig betaalmiddel dient in Australië. De Lunar munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild onder verzamelaars. Er zijn echter wereldwijd een beperkt aantal munten beschikbaar, dus wees er snel bij. De munt staat in het teken van het jaar van de tijger en vertegenwoordigd energie, onverschrokkenheid en leiderscapaciteiten. Volgens de Chinese dierenriem zijn dit karaktereigenschappen van mensen die in het jaar van de tijger geboren zijn. Dat de Lunar Tijger munt een interessante achtergrond heeft is zeker. Daarnaast bevat de munt prachtige details en is gemaakt van hoogwaardig zilver. Dit maakt de Lunar Tijger munt een erg goede aanwinst. </p> <h3>Uitgelicht</h3> <ul> <li>Proof kwaliteit</li> <li>1/2 troy ounce (15,55 gram) puur zilver (99,99%)</li> <li>Deel van de bekende Lunar serie van de Perth Mint</li> </ul> <h3>Design van de Lunar Tijger Proof munt</h3> <p>De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgave af te lezen. De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont een verfijnde afbeelding van een moeder tijger en welp. Ze zijn samen op een rotsachtig terrein en worden omringt door bamboe en varens. Boven aan de munt is het Chinese karakter voor tijger te zien. Dit sluit erg goed aan bij de Chinese dierenriem. Dankzij prachtige details komen de tijgers op indrukwekkende wijze naar voren. De moeder tijger heeft een krachtige uitstraling en wijst het welp de weg. De Lunar Tijger munt ziet er prachtig uit en bevat schitterende details. Het is zoals de vorige jaren een erg prachtige munt om aan uw collectie toe te voegen. </p> <h3>Verpakking</h3> <p>De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. </p> <p> </p> <p>Bent u op zoek naar andere <a href="https://www.thesilvermountain.nl/nl/zilver-kopen/zilveren-munten">zilveren munten om te kopen</a>? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u. Of bekijk alle <a title="Lunar munten 2022" href="https://www.thesilvermountain.nl/nl/lunar-munten-2022" target="_self">Lunar munten van 2022</a>.</p>">

1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof

1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof Proof 1/2 troy ounce zilveren munt jaar van de tijger 2022 Lunar jaar van de tijger 1/2 oz zilveren munt 2022 Proof zilveren munt 1/2 troy ounce Lunar jaar van de tijger 2022 Proof 1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof - verpakking
1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof
  • Prijs: € 54,20 per stuk
Maximaal 23 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Deze Lunar Tijger Proof munt is geslagen in ½ troy ounce puur zilver (99,99%). Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling.

Lees verder

De Perth Mint heeft de 2022 Lunar munt gepresenteerd. Het is de Lunar Tijger munt. De Lunar munten zijn gebaseerd op de Chinese dierenriem, die gebaseerd is op 12 dieren. 2022 is het jaar van de tijger en daarom heeft de Lunar munt het thema “jaar van de tijger” gekregen. De zilveren Lunar Tijger munten zijn geslagen in verschillende gewichten. Ook zijn er munten van Proof kwaliteit, waaronder deze. Deze Lunar Tijger Proof munt is geslagen in ½ troy ounce puur zilver (99,99%). Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling. Ook heeft de munt een nominale waarde van $0,50 aangezien deze als wettig betaalmiddel dient in Australië. De Lunar munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild onder verzamelaars. Er zijn echter wereldwijd een beperkt aantal munten beschikbaar, dus wees er snel bij. De munt staat in het teken van het jaar van de tijger en vertegenwoordigd energie, onverschrokkenheid en leiderscapaciteiten. Volgens de Chinese dierenriem zijn dit karaktereigenschappen van mensen die in het jaar van de tijger geboren zijn. Dat de Lunar Tijger munt een interessante achtergrond heeft is zeker. Daarnaast bevat de munt prachtige details en is gemaakt van hoogwaardig zilver. Dit maakt de Lunar Tijger munt een erg goede aanwinst. 

Uitgelicht

  • Proof kwaliteit
  • 1/2 troy ounce (15,55 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deel van de bekende Lunar serie van de Perth Mint

Design van de Lunar Tijger Proof munt

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgave af te lezen. De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont een verfijnde afbeelding van een moeder tijger en welp. Ze zijn samen op een rotsachtig terrein en worden omringt door bamboe en varens. Boven aan de munt is het Chinese karakter voor tijger te zien. Dit sluit erg goed aan bij de Chinese dierenriem. Dankzij prachtige details komen de tijgers op indrukwekkende wijze naar voren. De moeder tijger heeft een krachtige uitstraling en wijst het welp de weg. De Lunar Tijger munt ziet er prachtig uit en bevat schitterende details. Het is zoals de vorige jaren een erg prachtige munt om aan uw collectie toe te voegen. 

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u. Of bekijk alle Lunar munten van 2022.

Lees minder

Specificaties

1/2 troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 1/2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review