Altijd 100% verzekerd transport

X
Welkom op de nieuwe site van The Silver Mountain

Welkom op de nieuwe site
van The Silver Mountain

Welkom op de nieuwe site van The Silver Mountain

De afgelopen tijd hebben wij op de achtergrond hard gewerkt aan de nieuwe site van The Silver Mountain en deze is live! Met deze nieuwe site willen we u – als klant – nog beter bedienen en informeren. In dit artikel vertellen we graag meer over de doorgevoerde wijzigingen, de nog komende wijzigingen en wat dit voor u als klant betekent.

Waarom een nieuwe site?

Bij de oprichting van The Silver Mountain in 2008 hadden wij een helder doel voor ogen: wij wilden het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk maken. Om dit proces online nog beter te regelen zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe site waar klantvriendelijkheid en goede informatievoorziening voorop staat.

Zo zijn er nieuwe productpagina’s met nog meer informatie over de producten en prachtig beeldmateriaal om onze munten en baren nog beter aan u te laten zien. De indeling van onze categorieën is ook gewijzigd met als doel het makkelijker te maken om te vinden wat u zoekt. Daarnaast zijn er vele functionele wijzigingen (op de achtergrond) doorgevoerd om de werking van de site te verbeteren. Zo hebben we ook onze minimale bestelwaarde verhoogd naar €1000,-. Op deze manier willen we u graag nog beter kunnen bedienen en te woord staan.

Een goed voorbeeld hiervan is de introductie van een nieuwe verzendmethode: onze huiskoerier. Onze nieuwe huiskoerier is een betrouwbare partner voor het verzenden van uw bestelling op een veilige, discrete en volledig verzekerde manier. U kunt nu ook kiezen om uw bestelling overdag of 's avonds laten bezorgen. Om onze huiskoerier aan u voor te stellen hebben we t/m december 2022 een introductiekorting en is de huiskoerier voor elke bestelling binnen Nederland gratis.

Wat betekent dit voor u als klant?

Wellicht zult u in het begin wat moeten wennen aan het nieuwe uiterlijk van thesilvermountain.nl, maar de service zoals u die van ons gewend bent, is nog steeds hetzelfde. Daarnaast is en blijft onze nieuwe site de komende tijd nog in ontwikkeling. Dit betekent dat nog niet alles perfect werkt zoals het zou moeten werken en er soms foutmeldingen kunnen ontstaan. Wij doen er natuurlijk alles aan op dit zoveel mogelijk te voorkomen, maar het kan zijn dat u hier kort hinder van ondervindt.


Praktische informatie over uw account

  • Uw account is automatisch overgezet naar onze nieuwe site. U kunt inloggen met de bij u bekende gebruikersnaam en wachtwoord. Mocht u toch een foutmelding krijgen op uw wachtwoord, kunt u klikken op 'wachtwoord vergeten' en een nieuw wachtwoord aanmaken.
  • Uw bestelhistorie is van de afgelopen twee jaar kunt in binnen uw account vinden onder het kopje oude orders. Orders van meer dan 2 jaar geleden zijn niet overgezet naar uw nieuwe account.
  • Lopende bestellingen gedaan via onze oude site worden uiteraard in behandeling genomen en door ons verwerkt. U wordt via de mail op de hoogte gehouden van de status van deze bestelling.

Mocht u tegen problemen aanlopen of heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@thesilvermountain.nl of via telefoonnummer 035 203 1380.

Wat kunt u de komende tijd verwachten?

Deze release van onze nieuwe site is de eerste stap in het verbeteren van onze site en daarmee onze online dienstverlening. Ons doel is om stap voor stap nog meer verbeteringen door te voeren en eventuele bugs op te lossen.

Updates waar u zich nu al op kan verheugen zijn:

  • lancering van onze nieuwe kieswijzer;
  • het vernieuwde kenniscentrum met nog meer informatie over edelmetalen;
  • een gepersonaliseerd aanbod;
  • en nog meer kleine en grote aanpassingen om de klantvriendelijkheid van de site te verbeteren.

De komende tijd zullen er nog meer verschillende updates worden doorgevoerd om thesilvermountain.nl nog klantvriendelijker te maken. Mocht u in de tussentijd een foutmelding tegenkomen of iets anders geks zien?
Laat het ons weten, dan gaan we er mee aan de slag.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.