Verzenden van uw bestelling

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten versturen met Mikropakket of per privékoerier. Transport is altijd volledig verzekerd. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen op ons kantoor te Baarn. Hier kunt u op een discrete wijze uw goud en zilver in ontvangst nemen.

Verzendmethoden

Aflevering met Mikropakket

Verzendkosten

 

EUR 19,- binnen Nederland
EUR 25,- binnen Belgie
GRATIS verzending bij bestellingen vanaf EUR 5.000

Afleverdagen

Binnen Nederland: Dinsdag t/m zaterdag
Binnen Belgie: Maandag t/m vrijdag
Contactgegevens                           Mikropakket Nederland: 030 220 90 11
Mikropakket Belgie: +32 (0)2 254 09 70
Voordelen  • Volledig verzekerd
  • Aflevering uitsluitend op uw adres (dus niet bij de buren)
  • Korte levertijd van 1 werkdag, ook naar Belgie
  • Discrete verpakking
  • Aflevering met identiteitscontrole

Wij versturen al onze pakketten met een speciale service van Mikropakket. In dit geval wordt het pakket net als bij reguliere zendingen alleen aangeboden op het juiste afleveradres maar vindt er vervolgens ook een identiteitscontrole plaats. Bij aflevering wordt  gecontroleerd door de koerier dat het pakket aan u persoonlijk wordt overhandigd. U dient zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs en de tenaamstelling dient overeen te komen met de tenaamstelling zoals op de factuur vermeld. Zonder deze identiteitscontrole wordt het pakket niet afgegeven.

N.B. Er wordt geen kopie van uw legitimatiebewijs gemaakt en er vind enkel een visuele controle plaats. Na controle dient u tevens te tekenen voor ontvangst. Een pakket kan ook worden ontvangen op het afleveradres door een andere bewoner met dezelfde achternaam tenzij vooraf specifiek met u anders afgestemd.

Aflevering met privé-koerier

Verzendkosten

 

EUR 100,- binnen Nederland
EUR 150,- binnen Belgie

Afleverdagen

Binnen Nederland: Maandag t/m vrijdag
Binnen Belgie: Maandag t/m vrijdag
Contactgegevens                           The Silver Mountain: 035 20 313 80
Voordelen


  • Volledig verzekerd
  • Inclusief controle zending
  • Overeen te komen tijdstip

 

The Silver Mountain beschikt tevens over een privé-koerier. Onze koerier neemt met u contact op om een datum en tijdstip af te spreken waarop uw bestelling wordt afgeleverd. Ook hier dient u zich te legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

Bij de levering is er daarnaast de mogelijkheid om aan de hand van de pakbon de juistheid van de aflevering te controleren, waarna u wordt gevraagd een handtekening te zetten op het ontvangstformulier. Onze privékoerier kan u desgewenst ook verder informeren over de geleverde producten. Wij leveren zowel binnen Nederland als in België op deze manier pakketten af en raden het gebruik van een privékoerier aan bij bestellingen met een waarde vanaf EUR 75.000.

Afhalen op afspraak op kantoor

Op afspraak is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen om uw bestelling in ontvangst te nemen. Dit is mogelijk op werkdagen van 09.00 tot 17.00. Ons kantoor is gevestigd te Baarn en zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Voor ons bezoekersregister vragen wij alle bezoekers om een legitimatiebewijs. Gelieve hier rekening mee te houden zodra u uw bestelling komt ophalen.

 

 

Voorraad

Per product is op onze website aangegeven wat de huidige voorraadstatus is. Indien een product uit voorraad leverbaar is, betekent dit dat we vaak dezelfde dag al uw bestelling verwerken en na de ontvangst van uw betaling kan dan ook direct uitgeleverd worden.

Indien u meerdere producten bestelt met afwijkende levertijden, dan geldt altijd de hoogste levertijd. Deelleveringen zijn niet mogelijk. In de email met de orderbevestiging zal staan aangegeven wat de levertijd is voor uw bestelling.