Set zilveren munten Glowing Galaxy 2019

Set zilveren munten Glowing Galaxy 2019
  • Prijs: € 292,00 per stuk
Tijdelijk niet leverbaar

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Mikropakket Post NL iDeal

Beschrijving

Set zilveren munten Glowing Galaxy 2019, complete set van alle zilveren munten uit deze serie. Beperkt leverbaar. Lees verder

Set zilveren munten Glowing Galaxy 2019

Deze Glowing Galaxy Serie bevat diverse zilveren munten van 2019 met een uniek design. In deze serie munten wordt gebruik gemaakt van een uniek design met een diepblauwe achtergrond en fluoriserende sterren. De sterren lichten zelfs op in het donker, wat dit een unieke munt maakt.

Van de serie Glowing Galaxy munten is de wereldwijde oplage beperkt tot 500 stuks. Alle munten zijn voorzien van een uniek serienummer en worden verpakt in een quadrum capsule met een certificaat van echtheid op de achterzijde gedrukt.

De serie bestaat uit de volgende munten:

Deze acht munten zijn per stuk te koop of in een complete set. Van al deze munten is een gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd geslagen, de munten zullen bij The Silver Mountain beperkt leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

De Glowing Galaxy serie is de opvolger van de populaire Golden Ring munten en wordt uitgegeven door dezelfde partij. Alle munten zijn in nette quadrum capsules verpakt met op de achterzijde de specificaties weergegeven en een uniek serienummer vermeld.

 

 

Lees minder

Specificaties

Gehalte Divers
Conditie Nieuw

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review