Toegangskaartje seminar met Willem Middelkoop - 16 maart 2017

Toegangskaartje seminar met Willem Middelkoop - 16 maart 2017
  • Prijs: € 20,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Op donderdag 16 maart 2017 organiseert The Silver Mountain een seminar met Willem Middelkoop. Het thema van dit seminar is "Wordt er nog wel voldoende zilver gevonden?". U kunt entreekaartjes kopen via onze website voor EUR 20,- per stuk en uw orderbevestiging dient als toegangsbewijs.

Lees verder

Seminar met Willem Middelkoop

"Wordt er nog wel voldoende zilver gevonden?"

Donderdag 16 maart - 20.00 uur

 

 

The Silver Mountain organiseert in samenwerking met Willem Middelkoop een seminar op donderdag 16 maart 2017 vanaf 20.00 uur. Centraal thema bij dit seminar is de vraag of er nog wel voldoende zilver wordt gevonden. Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund en zal zijn visie delen over de huidige zilvermarkt en de nijpende fysieke krapte. Middelkoop is tevens auteur van "De permanente oliecrisis" (2008) en "Overleef de kredietcrisis" (2009) en "Goud en het geheim van geld" (2012) en The Big Reset (2013).

Het seminar zal worden gehouden op volgende locatie:

Kasteel de Hooge Vuursche 
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn

 

Toegangskaartjes zijn te koop voor EUR 20.- per stuk. U kunt via deze pagina uw toegangskaartje kopen en u dient de factuur ter bevestiging van de ontvangst van betaling uit te printen en mee te nemen maar het seminar. Dit dient als uw toegangsbewijs.

Aansluitend op de presentatie van Willem Middelkoop is er een borrel tot 23.00 uur.

Voor geinteresserden die dit seminar willen combineren met een bezoek aan The Silver Mountain is er tevens de mogelijkheid om op deze dag eerder op de avond langs te komen. Wij zijn gevestigd op de Wilhelminalaan 3, 3743 DB Baarn, op 5 minuten afstand van Kasteel de Hooge Vuursche en we zullen geopend zijn tot 19.00 uur.

 In onze webshop wordt automatisch EUR 9,- administratiekosten in rekening gebracht bij bestellingen onder de EUR 500. Bestel uw kaartjes telefonisch of kies voor betaalmethode "overschrijving" zodat we deze administratiekosten kunnen laten vervallen.

Lees minder

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review