Preppers

Preppers

Preppers

Preppers (van “prepare” in het Engels) bereiden zich actief voor op mogelijke sociale, financiële, politieke en/of ecologische rampen. Preppers streven een zo groot mogelijke redzaamheid na,  met voedselvoorraden, goud en zilver als ruilmiddelen, gereedschappen en (medische) hulpmiddelen. Dit verkleint de afhankelijkheid van supermarkten, nutsvoorzieningen en de overheid als een crisis zich voordoet.

Midden in de financiële crisis gaan meer en meer mensen ‘preppen’ en vooral goud en zilver winnen aan populariteit. “Want wat is je geld waard áls daadwerkelijk de euro klapt?” aldus Preppers.nl.

De prijsschommelingen bij goud en zilver zijn voor een prepper ondergeschikt. Een gouden munt blijft namelijk een betaalmiddel dat waarde heeft, juist als geld dat niet meer heeft. De afgelopen duizenden jaren heeft het elke andere valuta als ruilmiddel overleefd. Het gaat preppers dus om het fysieke bezit: als waardeopslag en ruilmiddel als geld niet meer werkt.

Preppers.nl heeft voorkeur voor produkten waar niet alleen de zuiverheid (.999/.9999), maar ook het gewicht op vermeld staat. Dit geldt voor alle baren bij The Silver Mountain en ook voor de meeste munten.

 

20x1 gram gouden CombiBar

20x1 gram gouden CombiBar

Prijs: € 1.341,00 per stuk Vanaf € 1.335,00 vanaf

1 à 2 weken levertijd