Opslag

Opslag

U kunt uw aankoop bij The Silver Mountain laten opslaan bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Sinds 2019 is The Silver Mountain exclusief partner van Edelmetaal Beheer Nederland en kunnen wij uw goud, zilver, platina en palladium volledig verzekerd en gealloceerd hier laten opslaan. EBN beschikt over opslaglocaties in Rotterdam en in Zurich. In Zurich heeft u tevens de mogelijkheid om uw btw-vrij zilver en platina op te laten slaan.

Voordelen opslag

Voordelen opslag
Wij beschikken over een AFM vergunning
Voordelen opslag 2
Uw edelmetaal wordt volledig gealloceerd (op naam) opgeslagen
Voordelen opslag 3
Zilver en platina baren kunt u vrij van btw laten opslaan in Zwitserland
Voordelen opslag 4
Uw edelmetaal is volledig verzekerd tegen de dagwaarde.

AFM vergunning

The Silver Mountain is een verbonden bemiddelaar van Edelmetaal Beheer Nederland (handelsnaam van Aullure B.V.). Sinds november 2013 is deze partij ingeschreven bij de AFM als aanbieder van beleggingsobjecten in de vorm van edelmetalen.
AFM vergunning

Opslagkosten

Locatie Zurich
Goud 0,65%
Zilver 0,90%
Platina 0,90%
Palladium 0,90%

Opslagkosten 1

Locatie Rotterdam
Goud 0,65%
Zilver 0,90%
Platina 0,90%
Palladium 0,90%

Opslaglocaties

Zwitserland

Opslag in douane-entrepot in Zurich, Zwitserland

Zwitserland

U kunt uw edelmetaal laten opslaan bij LOOMIS, Zurich. Dit is één van de grootste en veiligste opslaglocaties van edelmetaal in Europa met een douane-entrepot voor btw-vrij zilver en platina.

Opslaglocaties 1

Nederland

Edelmetaal opslag in Nederland

Nederland

Edelmetaal Beheer Nederland beschikt daarnaast over een opslaglocatie in Rotterdam, in de kluisruimtes van de voormalige Hollandsche Bank Unie. Uw edelmetaal wordt gealloceerd en volledig verzekerd opgeslagen.

Edelmetaal Beheer Nederland

Voor meer informatie over de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland kunt u de website www.edelmetaalbeheer.nl raadplegen.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om te bespreken hoe het aan-en verkopen in combinatie met opslag werkt. Belt u daarvoor 035 20 313 80 en kies voor de afdeling Verkoop.

Essentiële informatie gegeven over beleggingsproducten die The Silver Mountain B.V. aanbiedt kunt u vinden bij onze documenten.

Edelmetaal Beheer Nederland