Altijd 100% verzekerd transport

X
Rectangular Dragon 2023
Rectangular Dragon 2023

Rectangular Dragon 2023

Verkrijgbaar in het goud en zilver

Muntbaren Rectangular Dragon 2023

De 1 troy ounce Rectangular Dragon muntbaren 2023 zijn nu verkrijgbaar bij The Silver Mountain! Deze bijzondere muntbaren van The Perth Mint zijn geslagen in 99,99% puur zilver of goud en hebben een gelimiteerde oplage. Het bijzondere gedetailleerde ontwerp in combinatie met de keuze voor een muntbaar maken de Rectangular Dragons een unieke verzamelobjecten.

Muntbaren zijn speciale zilverbaren die de status van wettig betaalmiddel dragen. Om die reden kunnen muntbaren, net als zilveren munten, onder de margeregeling verhandeld worden. U betaalt hierdoor alleen btw over de winstmarge van de handelaar, dit zit al in de prijs inbegrepen.


Verzamelmunten van The Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen, zoals The Rectangular Dragon muntbaren.

Vrijwel alle gangbaren muntenseries van The Perth Mint zijn gebaseerd op dierensoorten uit Australie, zoals de gouden Kangaroo serie en de zilveren Kookaburra serie. Hiervan verandert het ontwerp ieder jaar wat de munten populair maken onder verzamelaars. Alle verzamelmunten van The Perth Mint zijn geslagen in het hoogste gehalte puur goud en zilver.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.