Kopersbescherming

Koop nu goud en zilver met een 100% kopersbescherming

The Silver Mountain is de eerste webshop in Nederland waar u fysiek goud en zilver kunt kopen met een unieke 100% kopersbescherming. Wordt uw bestelling niet geleverd of is er een conflict over de bestelling, dan bent u daarvoor volledig gedekt via de Trusted Shops kopersbescherming en dan krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug.

Per januari 2017 beschikken wij over het TrustedShops keurmerk. Na een uitvoerige audit en controle door TrustedShops is een keurmerk afgegeven waarmee wij bestellingen tot EUR 20.000,- kunnen verzekeren middels deze kopersbescherming. Deze bescherming is van toepassing op alle bestellingen die via de website worden doorgevoerd en geldig voor afleveradressen binnen geheel Europa.

 

Wat houdt het TrustedShops keurmerk in?

  • TrustedShops heeft gecontroleerd en bevestigd dat The Silver Mountain de rechten van consumenten
    respecteert en garandeert.
  • Consumenten krijgen hun geld terug in het geval van geschillen.
  • Kopersbescherming met geld terug garantie indien niet geleverd wordt.

 

Voor wie is deze kopersbescherming?

De kopersbescherming is te selecteren in het afrekentraject op onze website. U kunt zelf bepalen welk bedrag u verzekerd. Vooral voor nieuwe klanten en/of bij hoge aankoopbedragen en/of hoge levertijden kan het interessant zijn om voor deze kopersbescherming te kiezen. In de praktijk gaat het met name om bestellingen die worden verzonden, indien u kiest voor het ophalen van uw bestelling op kantoor dan kunt u immers kiezen voor contante betaling of betaling per PIN en dan heeft u op die manier boter bij de vis.

Wat kost deze kopersbescherming?

De kosten voor deze kopersbescherming worden uitgedrukt in een percentage over de te verzekeren waarde. U kunt zelf aangeven tot welk bedrag u uw aankoop wilt verzekeren.

Te verzekeren bedrag: Verzekeringskosten:
Tot EUR 500,00 EUR 0,98
Tot EUR 1.500,00 EUR 2,94
Tot EUR 2.500,00 EUR 4,90
Tot EUR 5.000,00 EUR 9,81
Tot EUR 10.000,00 EUR 19,60
Tot EUR 20.000,00 EUR 39,20

De kopersbescherming is geldig voor een periode van 30 dagen.

 

Verdere informatie