Betalen

Betaalmethodes

Betalingen zijn mogelijk via een overschrijving, via iDEAL, met crypto of contant/per pin bij het afhalen. Wanneer u de betaling voldoet vanaf een buitenlandse bankrekening, kiest u voor betalen per overschrijving.

Contant betalen of per PIN

Contante betalingen (tot maximaal EUR 10.000) zijn in overleg mogelijk. We accepteren geen biljetten van EUR 500. Bestellingen die contant worden afgerekend kunnen uitsluitend telefonisch geplaatst worden. Wilt u voor een hoger bedrag contant aankopen, dan kunt u de mogelijkheden met ons bespreken in een telefonisch gesprek.

Indien u kiest voor betalen per PIN, kiest u automatisch voor ophalen op ons kantoor in Baarn. Let op: PIN-betalingen zijn alleen mogelijk per pinpas en niet met credit cards. Zorg dat uw pinlimiet op tijd is verhoogd.

Anoniem aankopen

Het is tot EUR 10.000 mogelijk om anoniem goud en zilver aan te kopen bij The Silver Mountain. Dit noemen wij een balieverkoop. Indien u kiest voor een balieverkoop, ontvangt u een factuur van ons zonder naam- en adresgegevens. De betaling kunt u contant bij het ophalen voldoen.

Betalen met iDeal

Voor Nederlandse rekeningen kunt u makkelijk en veilig betalen via iDeal. De betaling wordt direct verwerkt, waardoor de verwerkingstijd van uw bestelling het kortst is.

Betaling niet gelukt of geweigerd

Wanneer uw betaling niet is gelukt, kunt u handmatig het bedrag via een overschrijving voldoen. Vermeld daarbij altijd uw ordernummer, deze vindt u in de onderwerpregel van uw orderbevestiging. Weet u niet zeker of uw betaling goed is doorgekomen, neem dan contact met ons op.

Betalen met crypto

Het is tot EUR 50.000 mogelijk om af te rekenen met crypto via Coinify. U betaalt 1,5% transactiekosten, die automatisch berekend worden. Voor bedragen boven de EUR 15.000 doorloopt u extra validatiestappen. Neem contact op met onze klantenservice indien u een bestelling wilt plaatsen die betaald wordt met crypto.

Bankgegevens voor overschrijving

Onze bankgegevens 
Tenaamstelling The Silver Mountain B.V.
IBAN nummer NL73INGB0003986764
Omschrijving Uw ordernummer (vermeld in de onderwerpregel van uw orderbevestiging)

Betaaltermijn

Alle betalingen dienen binnen drie werkdagen te worden voldaan. Aangezien wij direct overgaan tot de aankoop van goud en zilver op het moment dat u bij ons een bestelling plaatst, wordt u verzocht om zorg te dragen voor een snelle betaling. U kunt bij bestellingen via de website in de meeste gevallen het bedrag via iDEAL voldoen waarbij de betaling direct wordt verwerkt.

De betaaltermijn van drie werkdagen is niet van toepassing indien u het bedrag bij het afhalen voldoet. Wel kunnen we u dan vragen om vooraf een aanbetaling te voldoen.