Betalen

Betaalmethodes

Betalingen zijn mogelijk via een overschrijving, via iDEAL of - indien u een bestelling komt ophalen - contant of per pin bij het afhalen. Indien u de betaling voldoet vanaf een buitenlandse bankrekening kunt u het bedrag via een overschrijving voldoen en daarvoor onze bankgegevens gebruiken.

Betaling niet gelukt of geweigerd

Indien uw betaling niet is gelukt kunt u handmatig het bedrag via een overschrijving voldoen. Vermeldt daarbij altijd uw bestelnummer. Weet u niet zeker of uw betaling goed is doorgekomen, neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen controleren.

Bankgegevens

Onze bankgegevens 
Tenaamstelling The Silver Mountain B.V.
IBAN nummer NL73INGB0003986764

Contant betalen

Contante betalingen zijn in overleg mogelijk. Via de website kunt u voor maximaal EUR 10.000 een contante transactie afwikkelen. Wilt u voor een hoger bedrag contant aankopen, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Balieverkoop

Het is mogelijk om anoniem goud en zilver aan te kopen bij The Silver Mountain. Indien u kiest voor een balieverkoop ontvangt u een factuur van ons zonder naam- en adresgegevens. De betaling kunt u contant bij het ophalen voldoen. Wij verwerken balieverkopen bij bedragen tot EUR 10.000.

Betaaltermijn

Alle betalingen dienen binnen drie werkdagen te worden voldaan. Aangezien wij direct overgaan tot de aankoop van goud en zilver op het moment dat u bij ons een bestelling plaatst, wordt u verzocht om zorg te dragen voor een snelle betaling. U kunt bij bestellingen via de website in de meeste gevallen het bedrag via iDEAL voldoen waarbij de betaling direct wordt verwerkt.

De betaaltermijn van drie werkdagen is niet van toepassing indien u het bedrag bij het afhalen voldoet. Wel kunnen we u dan vragen om vooraf een aanbetaling te voldoen.