Uw goud en zilver verkopen?

Uw goud en zilver verkopen?

Bij The Silver Mountain kunt u goud en zilver kopen en verkopen. Wij bieden een terugkoopgarantie en we kopen ook uw goud en zilver in wat elders is aangekocht. Voor veel zilveren en gouden munten bieden we de beste prijs van Nederland. U kunt uw goud en zilver verkopen bij ons op kantoor te Baarn en u kunt er ook voor kiezen om aangetekend of per Mikropakket uw edelmetaal aan ons toe te sturen. Na ontvangst wordt het overeengekomen bedrag binnen 48 uur aan u uitbetaald.

Terugkoopgarantie

The Silver Mountain geeft een terugkoopgarantie af voor alle gouden en zilveren baren en munten zoals we die aanbieden. Deze garantie houdt in dat wij uw edelmetaal terugkopen conform een vastgestelde formule, ongeacht de hoogte van de goud en zilverprijs en ongeacht het volume dat u wilt verkopen. Door de schaalvoordelen van The Silver Mountain zijn wij als enige partij in Nederland in staat om een dergelijke biedgarantie af te geven.

CategorieBiedgarantie
Gouden baren 98% van de goudprijs
Zilver baren 98% van de zilverprijs
Gouden munten 100% van de goudprijs
Zilveren munten 107% van de zilverprijs

N.B.: Bovenstaande biedgarantie is van toepassing bij de 1 troy ounce beleggingsmunten. Voor een compleet overzicht kunt u terecht op de pagina Kieswijzer.

Inkoopprijzen

Alle prijzen zijn gebaseerd op de meest actuele goudprijs en zilverprijs. Middels een vaste formule berekenen wij tegen welke prijs wij uw goud en zilver kunnen inkopen.

Artikelbeschrijving U koopt U verkoopt Categorie
  Goudbaar 100 gram Umicore € 5.740,00 € 5.446,20 Goudbaar
  1 troy ounce goudbaar Umicore € 1.821,00 € 1.693,77 Goudbaar
  1 troy ounce gouden Krugerrand € 1.806,00 € 1.728,34 Gouden munt
  1 Kilo zilverbaar Umicore € 1.061,00 € 752,89 Zilverbaar
  1 troy ounce zilver Maple Leaf munt € 29,30 € 26,37 Zilveren munt

Inkoop Edelmetaal

Voor het verkopen van uw goud en zilver kunt u terecht op onze andere website, namelijk die van Inkoop Edelmetaal. Dit is een andere handelsnaam van The Silver Mountain. Op deze website worden alle prijzen automatisch bijgehouden aan de hand van de huidige koersen.

Via de website kunt u een verkooporder invoeren en daarmee legt u de verkoopprijs vast. Dit zijn bindende overeenkomsten waarbij u wordt gevraagd om binnen enkele werkdagen na het plaatsen van de verkooporder de transactie af te ronden. Het is mogelijk om uw edelmetaal bij ons op kantoor in te leveren, zelf te versturen, of op te laten halen door Mikropakket of door onze privekoerier.

Als u uw edelmetaal heeft opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland kunt u ook eenvoudig verkopen aan Inkoop Edelmetaal. Middels een volmacht kunt u aan ons toestemming geven om uw edelmetaal in ontvangst te nemen, waarna wij het overeengekomen bedrag overmaken op uw bankrekening.

Betalingen worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen voldaan per bank, contant betalingen zijn op aanvraag mogelijk afhankelijk van onze kaspositie en de hoogte van het bedrag.

Bij het opmaken van het verkoopformulier dienen wij een kopie van uw legitimatiebewijs toe te voegen aan onze administratie.

Ga naar Inkoopedelmetaal.nl