Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - jaar van het paard

  • Prijs: € 10,25 per stuk
  • Tijdelijk niet leverbaar

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert
Halve troy ounce zilveren Lunar munt 2014 - Het jaar van het Paard. Deze munt weegt 15,55 gram en is geslagen in puur zilver. Op de voorzijde is een afbeelding van twee paarden weergegeven. Meer info

Deze munt weegt een halve troy ounce (15,55 gram) en is geslagen in puur zilver (99,9%). Op de voorzijde van de munt is een beeltenis weergegeven van twee paarden en op de achterzijde staat Queen Elizabeth II afgebeeld. De halve ounce Lunar munt is de kleinste munt uit de Lunar Serie die ieder jaar wordt geslagen door de Perth Mint uit Ausralie. Deze munten zijn populair onder beleggers en muntenverzamelaars. De Lunar munten worden uitgegeven in een relatief beperkte oplage en doordat ieder jaar het design verandert speelt er naar verloop van tijd ook enige verzamelwaarde mee.

De 2014 zilveren 1/2 troy ounce Lunar munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis. Dit betreft een munt uit de Lunar serie, waarbij ieder jaar in het teken staat van een bepaald dier conform de Chinese Lunar jaartelling. 2014 is het jaar van het paard.

Specificaties

Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Zo goed als nieuw
Gewicht 1/2 troy ounce
Jaar van uitgifte 2014
Land van uitgifte Australië

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review

Prijshistorie