035 20 31 380

Nederlands grootste bullion dealer
The Silver Mountain is Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online, met real-time prijsgarantie en een breed assortiment zilver en goud.

 

Halve troy ounce gouden Lunar draak

 

1/2 troy ounce goud Lunar munt 2012 - jaar van de draak

Per stuk: € 695,00


Beknopte omschrijving

Halve troy ounce gouden Lunar munt van 2012. Deze munt bevat 15,55 gram puur goud. De Lunar serie is de meest populaire serie van gouden beleggingsmunten waarbij het design jaarlijks veranderd en zowel geliefd onder beleggers als onder verzamelaars. 2012 staat in het teken van de Draak.

 

Product details

1/2 troy ounce gouden Lunar munt 2012 - het jaar van de draak

Deze munt is afkomstig van de populaire Lunar-serie geslagen door de Perth Mint in Australie. Ieder jaar staat in het teken van een bepaald dier, conform de Lunar jaartelling. 2012 is het jaar van de draak en vandaar dat op deze munt een prachtige draak is weergegeven.

De munt is geslagen in 99,99% puur goud en weegt 1/2 troy ounce (15,55 gram). De Perth Mint heeft de munt in een gelimiteerde oplage uitgebracht en de munt is in zeer goede conditie.

Er is slechts één exemplaar beschikbaar. Op is op.

Extra informatie

Producent Nee
Gehalte Nee
Conditie Nee
Gewicht N/B
Jaar van uitgifte Nee
Land van uitgifte Nee

Prijsgrafiek

Geen juiste prijs ingevoerd
Geen juiste e-mail ingevoerd
Geen conditie gechecked

E-mail alert instellen
Stuur mij een e-mail wanneer:
  Het product weer op voorraad is
  Prijs daalt naar €

Partners

Wij werken onder andere samen met de onderstaande partners. Dit zijn erkende edelmetaal producenten en munthuizen die zilveren en gouden munten uitgeven. In de webshop van The Silver Mountain kunt u terecht voor de aankoop van zilver en goud. Wij verhandelen zilveren en gouden beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en de Philharmoniker munten. Daarnaast verkopen we goudbaren en zilverbaren van erkende edelmetaal producenten in diverse gewichten.

  • Umicore
  • muenze oesterreich
  • Royal Canadian Mint logo
  • Heraeus
  • Perth Mint
  • The United States Mint
  • Valcambi

Moment...