1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

C. Hafner nugget 1 troy ounce goudbaar 1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget
C. Hafner nugget 1 troy ounce goudbaar
  • Prijs: € 1.810,00 per stuk
3 weken levertijd

Beschrijving

De goudbaar wordt geleverd in een creditcard capsule en bevat een uniek serienummer. Ook is de goudbaar voorzien van een Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA).

Lees verder

C. Hafner produceert verschillende goudbaren van uitstekende kwaliteit. Een nieuwe toevoeging aan het assortiment is de 1 troy ounce puur gouden (99,99%) goudbaar. Het wordt ook wel de C. Hafner nugget 1 troy ounce goudbaar genoemd. De goudbaar wordt geleverd in een creditcard capsule en bevat een uniek serienummer met certifcaat van echtheid. Ook is de goudbaar voorzien van een Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA). Naast dat dit verzekert dat de goudbaar van uitstekende kwaliteit is, zorgt het er ook voor dat deze goed te verhandelen is. Deze status is namelijk wereldwijd erkend. De goudbaar heeft een afmeting van 42,0 x 23,0 x 1,7 mm.

C. Hafner 

C. Hafner is de oudste Duitse raffinaderij van edelmetalen. De goudraffinaderij werd in 1850 opgericht door Carl Hafner. Vandaar ook de naam C. Hafner. Inmiddels is het bedrijf al 5 generaties binnen de familie voortgezet. Pforzheim, waar ook de hoofdvestiging van C. Hafner is, wordt al voor een hele lange tijd als het belangrijkste punt in Duitsland voor de productie van goud beschouwd. Dit komt omdat er veel goud wordt geproduceerd dankzij de 7 goudraffinaderijen die in de stad gevestigd zijn.

In 1850 was C. Hafner opgezet met het doel om edelmetaal voor onder andere sieraden en industriële producten te produceren. In 2009 werden goudbaren daar ook aan toegevoegd. De goudbaren zijn uitstekende kwaliteit en gemaakt van puur goud (99,99%). Ook is C. Hafner sinds 2013 aangesloten bij de LBMA. Dit verzekert u ervan dat de goudbaren van C. Hafner daadwerkelijk van de hoogste kwaliteit zijn. 

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

C. Hafner nugget 1 troy ounce goudbaar
Producent C. Hafner
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Land van uitgifte Duitsland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review