Goudbaar 1 kilo Umicore

1 review(s)
1 kilo goudbaar Umicore Goudbaar 1000 gram achterkant Goudbaar 1 kilo Umicore
1 kilo goudbaar Umicore
3 weken levertijd
Korting bij grote afnames
  • 2 stuks
  • € 46.830,00 per stuk
  • 5 stuks
  • € 46.810,00 per stuk

Beschrijving

Deze goudbaar weegt 1 kilogram en is geslagen in puur goud. Dit zijn nieuwe goudbaren van Umicore. De kilobaar is de grootste goudbaar die wij verhandelen en een veelvoorkomende keus voor investeerders die tegen een zo laag mogelijke premie fysiek goud willen kopen. Lees verder

1 kilo goudbaar kopen

1 Kilo goud kopen is een zeer interessante investering. Dit is de zwaarste goudbaar die wij verhandelen. Deze goudbaar weegt 1 kilo en is geslagen in 99,99% puur goud.

De afmetingen van de 1 kilo goudbaar zijn slechts 88 x 39 x 19 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo zwaar als zilver.

De goudbaren worden geslagen door Umicore en zijn wereldwijd bekend en verhandelbaar.

Umicore goudbaren worden geleverd inclusief certificaat van echtheid en in de oorspronkelijke gesealde verpakking. Op iedere goudbaar is het gewicht, gehalte en het serienummer weergegeven. Dit serienummer dient overeen te komen met het nummer dat op het certificaat van echtheid staat vermeld. Als u 1 kilo goud wilt kopen tegen de laagste premie, dan is deze goudbaar de beste keus. Wij verhandelen een kilo goud met een vaste premie boven de huidige goudkoers. De prijzen van de goudbaar wordt net als bij alle andere producten om de vijf minuten aangepast, aan de hand van de huidige goudprijs. Daarnaast hanteren wij een terugkoopgarantie. Naast 1 kilo goudbaar hebben wij ook goudbaren van onder andere 500, 250 en 100 gram.

Uw Umicore goudbaar opslaan

Bij The Silver Mountain is het mogelijk om uw goudbaren op te laten slaan. Deze worden dan bij onze partner Edelmetaalbeheer Nederland (EBN) opgeslagen.

Er zijn opslaglocaties in Rotterdam en in Zurich beschikbaar. In Zurich heeft u de mogelijkheid om btw-vrij zilver, platina of palladium op te laten slaan.

Hiermee ligt uw goudbaar veilig, verzekerd en zwaarbeveiligd opgeslagen. Het betreft hier volledig gealloceerde opslag, dus al het edelmetaal is opgeslagen op naam van de klant en juridisch eigendom van de klant.

Edelmetaal Beheer Nederland werkt met een stichting derdengelden en heeft een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal in combinatie met opslag als een beleggingsobject.

 

Opslag goudbaren Edelmetaal Beheer Nederland

Investeren in goud

Voor het investeren in goud tegen de laagst mogelijke kosten zijn goudbaren per kilo een zeer gebruikelijke keus voor klanten. Hoe groter de goudbaar, hoe lager (relatief gezien) de bijkomende productiekosten. Investeren in goud is een zeer interessante keuze wanneer u de goudkoers de laatste jaren gevolgd heeft. Koopt u een kilo goud dan kunt u deze wanneer de goudprijs stijgt met veel rendement weer verkopen. Bent u van plan om te investeren in goud en wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van advies.

Lees minder

Specificaties

1 kilo goudbaar Umicore
Producent Umicore
Gehalte 99,99%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 kilo
Jaar van uitgifte 2017
Land van uitgifte Nederland

Alternatieven

Goudbaar 250 gram Umicore

Goudbaar 250 gram Umicore

Prijs: € 11.835,00 per stuk Vanaf € 11.815,00 vanaf

3 weken levertijd

Goudbaar 500 gram Umicore

Goudbaar 500 gram Umicore

Prijs: € 23.610,00 per stuk Vanaf € 23.590,00 vanaf

3 weken levertijd

Goudbaar 1 kilogram C. Hafner

Goudbaar 1 kilogram C. Hafner

Prijs: € 46.830,00 per stuk Vanaf € 46.770,00 vanaf

Tijdelijk niet leverbaar

Maak de serie compleet

Goudbaar 250 gram Umicore

Goudbaar 250 gram Umicore

Prijs: € 11.835,00 per stuk

3 weken levertijd

Goudbaar 500 gram Umicore

Goudbaar 500 gram Umicore

Prijs: € 23.610,00 per stuk

3 weken levertijd

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Reviews (1)

 • Gemiddelde beoordeling
 • Kwaliteit
 • Prijs

Lees reviews

 • “Uitstekende service ”

  Jacqueline Hoekstra 16 dec. 2020
  Ik ben erg goed geholpen bij mijn aankoop en de verzending was snel. Uitstekende service. Ik raad dit aan.
  • Prijs
  • Kwaliteit