Goudbaar 5 gram C. Hafner

Goudbaar 5 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 5 gram bevat 99,99% puur goud. Deze nieuw geslagen goudbaar is voorzien van een CertiCard ® echtheidscertificaat. De producent van de goudbaar, C. Hafner, is LBMA geaccrediteerd. De goudbaren van C. Hafner zijn dan ook wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. 

€ 324,75
Goudbaar 5 gram C. Hafner

Goudbaar 5 gram C. Hafner

per stuk
118 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 324,75
5-9 € 322,75
10-24 € 320,75
25+ € 318,75
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Goudbaar 5 gram C. Hafner met certificaat van echtheid


De C. Hafner goudbaren van 5 gram bevatten 99,99% puur goud en worden geleverd inclusief gesealde blisterverpakking met CertiCard ® echtheidscertificaat. De goudbaren van C. Hafner zijn ook in andere gewichten leverbaar van 1 gram tot 1 kilogram.

Deze goudbaren, met een gewicht van 5 gram, zijn geproduceerd door C. Hafner uit Duitsland. Deze producent is sinds 2013 LBMA-geaccrediteerd en produceert sindsdien goudbaren met de 'Good Delivery Status'. Dit betekent dat C.Hafner voldoet aan alle eisen die door de LBMA worden gesteld op gebied van onder andere de puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar.

Goud kopen en laten opslaan

Aankopen van goudbaren in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaar van 5 gram puur goud (99,99%)
  • Geleverd in originele gesealde blisterverpakking inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat
  • Goud is vrijgesteld van belasting, u betaalt geen btw over uw aankoop
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Voorzijde

Op de voorkant van deze goudbaar van 5 gram staat onder andere de naam van de leverancier C. Hafner, het land van herkomst GERMANY, het gewicht van 5g FEINGOLD en het goudgehalte van de baar 999.9. Op de voorzijde van de verpakking van de C. Hafner goudbaar wordt verwezen naar de LBMA accreditatie van C. Hafner met de tekst Good Delivery Refiner

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de goudbaar is het logo van C. Hafner en het certificaatnummer van de baar weergegeven. Op de achterkant van de blisterverpakking is de informatie opgenomen van de CertiCard®, zoals het goudgehalte en gewicht van de goudbaar. Daarnaast wordt ook het logo van C. Hafner op deze zijde benoemd met de tekst MELTER ASSAYER HAFNER

 

C. Hafner goudbaar: eenvoudig te kopen en verkopen

C. Hafner goudbaar: eenvoudig te kopen en verkopen

Alle goudbaren van C. Hafner hebben de Good Delivery Status. Dit betekent dat deze goudbaren eenvoudig, zonder verdere analyse, wereldwijd verhandelbaar zijn. Het lage gewicht van de 5 gram goudbaar maakt deze goudbaar ook geschikt als ruilmiddel. 

Alle goudbaren die u bij The Silver Mountain koopt hebben een terugkoopgarantie. Als u op termijn uw goudbaar van C. Hafner wenst te verkopen, kopen we deze altijd van u terug, ongeacht de hoogte van de goudprijs en het volume van goud wat u zou willen verkopen. Wij werken met een vaste biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs en het gewicht van de C. Hafner goudbaar.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.