Combibar 50x 1 gram barst in verpakking

Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking Combibar 50x 1 gram 50x 1 gram combibar scheur in verpakking Combibar 50x 1 gram circulated
Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking
  • Prijs: € 2.997,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De zogenaamde CombiBars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Het gaat hierbij om de CombiBars van 50x 1 gram goud in circulated conditie. In de verpakking van de combibar zit een barst. Dit heeft geen invloed op de waarde van de combibar. Lees verder

Combibar 50x 1 gram barst in verpakking

De zogenaamde CombiBars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Het gaat hierbij om de CombiBars van 50x 1 gram goud in circulated conditie. In de verpakking van de combibar zit een barst. Dit heeft geen invloed op de waarde van de combibar.

Kleine hoeveelheden goud verhandelen

Het idee achter deze goudbaren is dat men niet meer direct het aangeschafte aantal gram goud dient te verkopen bij een doorverkoop, maar dat dit ook mogelijk is in een kleinere hoeveelheid per transactie.

De producenten beschikken over de Good Delivery Status bij de LBMA en derhalve zijn deze goudbaren wereldwijd zonder analyse verhandelbaar.

Goud als geschenk

De Combi Baren zijn ideaal als geschenk of om in kleine coupures goud te kunnen handelen. Iedere goudbaar is los verhandelbaar en op iedere goudbaar staat het gewicht (1 gram goud) vermeld en het logo van de producent.

Lees minder

Specificaties

Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking
Producent Divers
Gehalte 99,99%
Conditie Circulated
Gewicht 50 gram
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Divers

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review