Emoe munten

Emoe munten

Nieuwe uitgave van de Perth Mint

Dit betreft de tweede jaargang uit de nieuwe serie van de Perth Mint voor de Emoe munten. Net als vorig jaar worden deze munten uitgebracht in een strikt gelimiteerde oplage. Wij leveren de Emoe munten in 1 troy ounce zilver, 1 troy ounce goud en 1 troy ounce zilver in een proof versie. Alle munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) en in het hoge gehalte van 99.99% puur goud of zilver.

Gouden Emoe munt

De gouden Emoe munt is geslagen in 1 troy ounce puur goud. Dit jaar staan er twee emoes afgebeeld op de voorzijde van de munt in een woestijnlandschap. De naam van de serie Australian Emu staat bovenin de munt weergegeven terwijl onderaan het jaartal en de tekst 1 oz .9999 gold is weergegeven. Op de achterzijde van de munten is zoals gebruikelijk Queen Elizabeth II afgebeeld.

De Gouden Emoe wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks. Alle Emoe munten worden verpakt in oorspronkelijke capsules van het munthuis.

 

Zilveren Emoe munt

De zilveren variant van de Emoe munten is geslagen in 1 troy ounce .9999 puur zilver. Van deze munten is de oplage gelimiteerd tot slechts 30.000 stuks. Vorig jaar was de oplage ook gelimiteerd tot 30.000 stuks en toen waren de Emoe munten binnen enkele weken wereldwijd compleet uitverkocht. Bij The Silver Mountain is een beperkt aantal gegarandeerd leverbaar en daarna zijn de munten beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 

Op deze pagina kunt u de Emoe munten terugvinden zoals die beschikbaar zijn. Naar verwachting arriveert onze allocatie Emoe munten in de 1e week van juli en vanaf dat moment worden bestellingen van deze munten uitgeleverd. De prijzen voor de gouden en zilveren Emoe munten zijn gekoppeld aan de actuele goudprijs en zilverprijs en worden automatisch aangepast. De prijs van de zilveren proof Emoe betreft een vaste prijs.

 

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2020 Proof

1 Troy ounce zilveren munt Emoe 2020 Proof

Prijs: € 82,95 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar