Nieuw

Doos van 10 stuks muntcapsule 38 mm Intercept

muntcapsule 38 mm Intercept muntcapsule 38 mm Intercept video
muntcapsule 38 mm Intercept
  • Prijs: € 5,00 per stuk
Vandaag besteld, morgen in huis! 143 stuks op voorraad Levertijd bij grotere afname: 1 à 2 weken
Mikropakket Post NL iDeal

Beschrijving

Doos van 10 stuks muntcapsule 38 mm Intercept. Deze muntcapsules van Intercept zijn geschikt voor munten met een diameter van 38 milimeter. Bijvoorbeeld de 1 Troy ounce zilveren Maple Leaf, Lees verder

38 mm muntcapsules Intercept

Deze 38 mm muntcapsule van Intercept is geschikt voor munten met een diameter van 38 milimeter. Bijvoorbeeld de 1 Troy ounce zilveren Maple Leaf,

Corrosie is een van de grootste nachtmerries van iedere muntenverzamelaar of investeerder. Ook al heeft u uw munten nog zo goed opgeborgen in een kluis, het goud, zilver of platina wordt altijd aangetast door de jaren heen. Hierdoor zullen uw munten uiteindelijk gaan roesten of komt er aanslag op de munten.

Maar daar is nu een oplossing voor, namelijk de 38 millimeter muntcapsules van Leuchtturm uit Duitsland. Het materiaal waar deze capsules van gemaakt is, beschermt uw munten actief tegen aanslag. Leuchtturm heeft al meer dan 30 jaar deze speciale Intercept technologie. Doormiddel van speciaal schuimplastic worden de koperdeeltjes binnen corrosieve gassen gebonden. Hierdoor worden schadelijke atmosferische stoffen binnen de capsule gebonden. Dit beschermt uw munt actief tegen aanslag en roest.

Nadelen traditionele methodes

Een van de adviezen die veel gegeven wordt, is om de munten regelmatig schoon te maken. Maar hierdoor is de kans op beschadigingen erg groot. Hoe minder de munten in contact komen met andere objecten hoe beter. Dit is zeker van toepassing wanneer u uw munten insmeert met wax of olie.

De normale muntcapsule beschermt tegen mechanische schade en de zuren op de menselijke huid, maar biedt geen permanente bescherming tegen corrosieve gassen. Hierdoor worden, ondanks dat u uw munten in een muntcapsule heeft, de munten door de jaren heen toch aangetast.

Leuchtturm garandeert dat de Ultra Intercept 38 millimeter muntcapsules uw munten tot 15 jaar beschermen. Onder normale omstandigheden beschermt de capsule nog vele jaren langer.

De Ultra Intercept capsules zijn verkrijgbaar in een diameter van 14 tot 41 millimeter.

Lees minder

Specificaties

muntcapsule 38 mm Intercept
Producent Leuchtturm
Conditie Nieuw
Diameter 38 mm

Alternatieven

Doos van 10 stuks muntcapsule 30 mm Intercept

Doos van 10 stuks muntcapsule 30 mm Intercept

Prijs: € 5,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

Doos van 10 stuks muntcapsule 33 mm Intercept

Doos van 10 stuks muntcapsule 33 mm Intercept

Prijs: € 5,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

Doos van 10 stuks muntcapsule 37 mm Intercept

Doos van 10 stuks muntcapsule 37 mm Intercept

Prijs: € 5,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review