Taal

Bossmaker

Veel BOSS/MAKER leden vinden in The Silver Mountain een betrouwbare edelmetaalspecialist.

In deze video bespreekt BOSS/MAKER veelgestelde vragen en antwoorden over de noodzaak van fysiek goud en zilver met edelmetalenspecialist Rolf van Zanten. De centrale banken kondigen inflatie inflatie inflatie aan. En een digitale euro. Levenslange belastingen en negatieve rente worden rechtstreeks van uw bankrekening geïncasseerd. En als u spaargeld niet snel genoeg uitgeeft, krijgt u nóg meer negatieve rente. Uw vermogen verdampt waar u bijstaat en er is niets wat u er tegen kunt doen. Ook niet met cryptocurrency. Alleen edelmetalen als fysiek goud en zilver zijn écht geld en vallen buiten de controle van de centrale banken. Daarom: bescherm u zelf.

In deze video spreekt BOSS/MAKER over de centrale bank en uw nieuwe, digitale euro. Weet u nog toen we van de keiharde gulden naar de hopeloze huidige euro gingen? En wat u toen bent kwijtgeraakt aan vermogen? Peanuts vergeleken bij wat nu op het spel staat. Hoeveel controle en privacy bent u bereid op te geven, voor zogenaamd gebruiksgemak? BOSS/MAKER onthult nieuwe informatie over de op handen zijnde digitale euro. En wat het betekent voor de toekomst van uw vermogen en vrijheid. BOSS/MAKER laat u zien waarom dit de volgende stap is in uw digitale gevangenis en wat u kunt doen om de controle te behouden; om uw eigen privé bankzaken te kunnen blijven regelen, buiten het systeem om. Nu is de tijd om uw bezittingen veilig te stellen voordat u ze kwijt bent.

Waarom kiezen voor The Silver Mountain?

Speciaal voor BOSS/MAKER leden biedt The Silver Mountain de navolgende service:

> Orienterende gesprekken, zowel telefonisch als op kantoor te Baarn, over het aankopen van fysiek edelmetaal

> Deskundig advies bij het selecteren van de juiste producten met de laagste premie, gebaseerd op de meest actuele marktomstandigheden

> Een extra gunstige korting exclusief voor leden van BOSS/MAKER bij bedragen vanaf EUR 25.000,-

Waarom is het belangrijk om fysiek edelmetaal te kopen?

Nooit eerder was de aanschaf van écht geld (want dat zijn edelmetalen) zo belangrijk als nu. In het Money Flower model van de Centrale Banken ziet u edelmetalen als fysiek goud en zilver niet voor niets buiten de controle van de bank staan.

Money Flow model

Meer informatie hierover op de website van de BIS.

In het BOSS/MAKER Wealth Shield ziet u waarom fysiek goud en zilver:

1. Uw vermogen op peil houdt;

2. u beschermt tegen inflatie en vrijheid geeft ;

3. bijdraagt aan het straks kunnen kopen van inkomen producerend vastgoed;

4. de ideale erfenis is voor uw kinderen.

Wealth Shield Bosmaker

Bossmaker logo

Dagelijks ziet u uw vermogen slinken … en de prijzen van consumptiegoederen stijgen. Als je vermogen daalt en de prijzen stijgen, zit je natuurlijk in de slechtst mogelijke situatie. Edelmetalen beschermen uw koopkracht. Aandelen of zelfs vastgoed zullen die rol nooit ten volle kunnen opnemen. Dat heeft de geschiedenis ons meermaals laten zien. De inflatie in Europa bedraagt gemiddeld 8,1% en de goudprijs in euro steeg 17,2%. Uw koopkracht gaat er met de edelmetalen dus nog een heel stuk op vooruit.

Koopkracht goud

Welke munten of baren kan ik het beste kiezen?

Wij adviseren om te kiezen voor gangbare coupures. Het is belangrijk om fysiek de beschikking te krijgen over gangbare munten en baren die eenvoudig verhandelbaar zijn en die ook nog een courante waarde vertegenwoordigen in de toekomst. Wereldwijd zijn de 1 troy ounce munten zoals de Krugerrand, Maple Leaf en Philharmoniker de meest voorkomende keus. Een selectie van deze munten kunt u hieronder vinden. Wilt u meer advies, kijk dan bij de kieswijzer of neem contact op met The Silver Mountain voor een oriënterend gesprek.

Adviesgesprek

Kunt u geen keuze maken? Of heeft u nog specifieke vragen die betrekking hebben op uw situatie? Dan adviseren wij u om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Neem contact op, om een adviesgesprek te plannen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.