Betalingsmogelijkheden

U kunt uw betaling op de volgende manieren voldoen:

  • Overschrijving (binnen 3 werkdagen)
  • iDEAL (let op: sommige banken hanteren een daglimiet)
  • Contant bij afhalen
  • PIN bij afhalen

Bankgegevens

Onze bankgegevens  
Tenaamstelling The Silver Mountain B.V.
IBAN nummer NL73INGB0003986764
BIC/SWIFT INGBNL2A
Bank ING Bank

Betalingstermijn

Alle betalingen dienen binnen twee a drie werkdagen te worden voldaan. Aangezien wij direct overgaan tot de aankoop van goud en zilver op het moment dat u bij ons een bestelling plaatst, wordt u verzocht om zorg te dragen voor een snelle betaling. U kunt bij bestellingen via de website in de meeste gevallen het bedrag via iDEAL voldoen waarbij de betaling direct wordt verwerkt. Veelal leveren wij producten uit voorraad en dan zal uw bestelling dan ook op korte termijn worden verwerkt.

Contant betalen

Contante betalingen zijn in overleg mogelijk. Via de website kunt u voor maximaal EUR 10.000 een contante transactie afwikkelen. Wilt u voor een hoger bedrag contant aankopen, neem dan telefonisch contact met ons op. 

Balieverkoop

Het is mogelijk om anoniem goud en zilver aan te kopen bij The Silver Mountain. Indien u kiest voor een zogenoemde balieverkoop ontvangt u een factuur van ons zonder naam- en adresgegevens. De betaling kunt u contant bij het ophalen voldoen. Wij verwerken balieverkopen bij bedragen tot EUR 10.000.

PIN bij afhalen

Als u de bestelling komt ophalen is het tevens mogelijk om middels de PIN het bedrag bij afhalen te voldoen. Gelieve er rekening mee te houden dat u mogelijk uw daglimiet dient te verhogen om het aankoopbedrag middels PIN te kunnen voldoen (de meeste banken hanteren een standaardlimiet ter hoogte van EUR 2.500)

Administratiekosten

Voor bestellingen onder de EUR 500 wordt EUR 9 administratiekosten gerekend.