Beschikbaar zilver

Beschikbaar zilver

Per 15 maart 2020 zijn de nieuwe zilveren beleggingsmunten (jaargang 2020), zoals de Maple Leaf en Philharmoniker slecht verkrijgbaar. Diverse munthuizen kunnen geen nieuwe bestellingen aannemen terwijl bestaande bestellingen vertragingen oplopen door wereldwijde beperkingen in (internationaal) goederenverkeer in verband met het coronavirus.

Klanten die voor 15 maart 2020 zilveren beleggingsmunten hebben gekocht zullen op de hoogte worden gehouden over vertraagde leveringen. Wij proberen alle bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren maar zijn daarin afhankelijk van de recente ontwikkelingen.

Op deze pagina kunt u zien welke munten op dit moment beschikbaar zijn en tegen welke prijzen. De premies van diverse munten zijn verhoogd door onze leveranciers, wat wij ook hebben moeten doorberekenen in onze prijsstelling. Andere munten zijn in het geheel tijdelijk niet beschikbaar. Per muntsoort staat aangegeven wat de actuele levertijd is waarbij we dit met de kennis van nu zo goed mogelijk proberen in te schatten. Gelieve er rekening mee te houden dat producten die niet op voorraad zijn significant later uitgeleverd zullen worden dan wat u van ons gewend bent.

Gezien de huidige marktomstandigheden worden onze biedprijzen voor de inkoop van zilveren munten van voorgaande jaargangen vanaf maandag verhoogd om zo uit de secundaire markt zilveren munten beschikbaar te krijgen. Deze pagina zal regelmatig worden aangepast zodat duidelijk is wat er momenteel beschikbaar is.

Update 16 maart 16:50 uur - vanaf heden zijn alleen nog de Maple Leaf 2020 en Kangaroo 2020 te koop, met een hoge levertijd. De premies zijn vandaag wereldwijd enorm gestegen en wij hebben ook de prijs moeten verhogen.

1 troy ounce zilveren Kangaroo munt  2020

1 troy ounce zilveren Kangaroo munt 2020

Prijs: € 25,50 per stuk Vanaf € 25,10 vanaf

Levertijd 1 week