Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Agenda

Informatieavonden voor advies bij het kopen van goud en zilver

The Silver Mountain organiseert met enige regelmaat seminars waarbij gastsprekers worden uitgenodigd om een presentatie te geven over het beleggen in goud en zilver, het monetaire systeem, huidige ontwikkelingen in de financiële markten. Daarnaast worden bijeenkomsten georganiseerd zoals klantenborrels om elkaar in een informele setting te spreken.

Agenda

De informatieavonden vinden plaats op ons kantooradres te Baarn. We bespreken de verschillende mogelijkheden bij het kopen van (fysiek) goud en zilver en leggen uit hoe de prijs tot stand komt, hoe de verhandelbaarheid is van de munten en baren en waar u als particulier rekening mee dient te houden bij het kopen van edelmetaal. De informatieavonden worden georganiseerd in kleine groepen tot 10 mensen. Wilt u een informatieavond bezoeken, neem dan contact met ons op.

Seminars

Momenteel staan er geen seminars gepland.

Wilt u langskomen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of voor een oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur en we maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.