Altijd 100% verzekerd transport

X


Welkom bij ons Affiliate programma

The Silver Mountain werkt met een Affiliate programma met persoonlijke links, banners en widgets die u op uw website kunt tonen. De links, widgets en banners zijn voorzien van cookies met een unieke code. Indien een bezoeker via uw site een bestelling plaatst bij The Silver Mountain, wordt dit als zodanig geregistreerd en en zult u een commissie ontvangen over het aankoopbedrag.


Hoe kunt u van start gaan?


  • Om deel te nemen aan ons Affiliate programma heeft een klantaccount en Affiliate account nodig. Creëer een of log in op uw (klant)account door op onderstaande button te klikken. Daarna kunt u zich aanmelden voor ons Affiliate programma.
  • Conform onze toelatingseisen zal worden bepaald of wij een samenwerking met u aangaan. Nadat uw aanvraag is gecontroleerd en is goed gekeurd door The Silver Mountain, ontvangt u e-mailbevestiging waarna u van start kan met ons Affiliate programma. In ons speciale Affiliate Dashboard vindt u onder andere informatie over onze diverse programma's, rapportages over de bestellingen die via u zijn geplaatst en uw eigen promotiemateriaal.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over een affiliate samenwerking? Stuur ons dan een mail via onderstaande button. Wij beantwoorden uw vragen en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.