Taal

Affiliate programma

Voor wie?             Webmasters met een website gerelateerd aan goud en zilver
Hoe werkt het?     U ontvangt een provisie over alle aangebrachte verkopen

The Silver Mountain werkt met een geavanceerd affiliate-systeem. Wij kunnen u diverse banners en tekstlinks aanbieden die u op uw website kunt tonen. Alle banners zijn voorzien van unieke cookies. Deze cookies zijn 30 dagen geldig. Indien een bezoeker via de banner op uw site een bestelling plaatst bij The Silver Mountain wordt dit als zodanig geregistreerd en dan zult u een provisie ontvangen over het aankoopbedrag.

Zodra een klant een bestelling heeft geplaatst ontvangt u automatisch een email ter bevestiging van de aankoop, waarin de hoogte van de provisie is berekend. Zo weet u direct wat u verdient als affiliate. Elke maand wordt berekend wat het totaalbedrag is dat u dient te ontvangen. Wij verzoeken u dan om zelf een factuur op te stellen ter hoogte van het totaalbedrag. Nadat wij deze factuur hebben ontvangen gaan wij doorgaans binnen enkele werkdagen over tot uitbetaling. Als affiliate wordt u op de hoogte gehouden over de introductie van nieuwe artikelen, speciale aanbiedingen en andere mogelijkheden om extra inkomsten te genereren.

In uw overzicht ziet u precies via welke webpagina een bezoeker op één van de banners heeft geklikt en vanaf welke pagina’s bestellingen zijn geplaatst. U kunt in het overzicht kiezen uit verschillende banners en uiteraard ook uw eigen banners inzetten. Zo kunt u uw affiliate opbrengsten beter sturen en dus optimaliseren.

Afbeelding

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een affiliate samenwerking? Vul dan onderstaande intakeformulier in voor een beoordeling of eventueel een oriënterend gesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Conform onze toelatingseisen zal worden bepaald of wij een samenwerking met u aangaan. Wij zijn als betrouwbare bullion dealer uitsluitend op zoek naar affiliates met een hoogwaardig netwerk.


Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.