Altijd 100% verzekerd transport

X

ABN-AMRO stopt met beleggen in edelmetalen

Heeft u een beleggersrekening bij de ABN-AMRO, waarbij u belegt in edelmetalen. Dan heeft u nog tot 27 maart om uw posities te verkopen.

Per 1 april 2020 stopt ABN-AMRO met het beleggen in edelmetalen via beleggersgiro. Als reden geeft ABN-AMRO: "Wij stoppen met het voeren van deze beleggingsproducten in ons assortiment omdat de juridische structuur van deze beleggingsproducten onvoldoende transparant is."

Wat gaat er gebeuren?

Per 1 april 2020 stopt ABN-AMRO met het de volgende beleggingsproducten:

  • Gram goud beleggingsrekening
  • Kilogram zilver beleggingsrekening
  • Gram platina beleggingsrekening

U heeft nog tot 27 maart 2020 om uw posities te verkopen.

Alternatief voor het beleggen in edelmetalen

The Silver Mountain biedt u het alternatief als u wilt blijven beleggen in edelmetalen. Al meer dan 10 jaar hebben wij als doel om het aankopen van fysiek edelmetaal zo toegankelijk, veilig en transparant mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zowel zilver, goud als platina in de vorm van munten en baren. Wij hanteren hierbij altijd een scherpe, marktconforme prijs.

Ons assortiment bestaat uit courante beleggingsmunten en baren zilver, goud en platina van de hoogste kwaliteit. Alle baren die wij verhandelen zijn afkomstig van erkende edelmetaalbedrijven die op de Good Delivery List van de London Bullion Market Association staan. Dit houdt in dat deze baren wereldwijd verhandelbaar zijn zonder verdere analyse. De munten die wij verhandelen zijn doorgaans geslagen in het hoogste gehalte zilver, goud of platina, afkomstig van officiële munthuizen.

The Silver Mountain is Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online, met Real-time prijsgarantie en een breed assortiment zilver, goud en platina.

U bent bij ons verzekerd van een eerlijke prijs, de hoogste kwaliteit edelmetalen en een discrete en deskundige afhandeling van uw bestelling.

Opslag edelmetaal

Net als bij de ABN-AMRO is het mogelijk om uw fysieke edelmetalen op te slaan. Dit doen wij bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Hierbij is het mogelijk om zowel in Nederland als in Zwitserland (bij btw vrij zilver of platina) uw edelmetalen veilig op te slaan. U blijft hiermee altijd eigenaar van uw goud, zilver of platina. Dit is het grootste voordeel ten opzichte van uw huidige beleggingsrekening bij de ABN-AMRO. U heeft hiermee namelijk zelf de controle over uw edelmetalen. U bepaalt of en wanneer u uw edelmetalen wilt verkopen. Dit kan snel en gemakkelijk bij The Silver Mountain.

Plan een adviesgesprek in

Heeft u vragen rondom het beleggen in fysiek edelmetaal, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Hierin kunt u al uw vragen stellen en helpen wij u bij het samenstellen van uw portefeuille.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.