Cadeauzoeker

Cadeauzoeker

De feestdagen staan voor de deur, maar The Silver Mountain is er voor u. Bekijk nu onze goudbaren en exclusieve munten. Wij hebben de prijzen van diverse producten structureel verlaagd. Dit zijn munten en baren van voorgaande jaargangen die uit het assortiment zullen verdwijnen en die in kleine hoeveelheden nog beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we enkele nieuwe munten met aantrekkelijke designs beschikbaar voor u. Bestel op tijd zodat u alles op tijd binnen heeft voor de feestdagen!

Goud en zilver als geschenk

Goud en zilver hebben altijd een bepaalde aantrekkingskracht gehad en kennen een rijke historie. Niet alleen werd edelmetaal in het verleden gebruikt als betaalmiddel, ook hebben goud en zilver altijd gediend als een statussymbool. Wilt u een uniek en waardevol geschenk geven, dan kunt u bij The Silver Mountain mooie munten en baren vinden in het hoogste gehalte en in perfecte conditie.

Belastingvrij schenken

Wist u dat u een deel van uw vermogen kunt schenken aan uw kinderen? Schenkingen aan uw kinderen zijn vrij van schenkbelasting tot € 5.363 (2018) per kind. Bovendien kunt u door (een deel van) uw vermogen over te dragen aan uw kinderen de heffing van erfbelasting beperken. Door schenkingen te spreiden in de tijd kunt u optimaal gebruik maken van de bestaande vrijstellingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.