9 troy ounce zilveren munten set superhelden

9 troy ounce zilveren munten set superhelden superhelden set 9 x 1 troy ounce zilveren munten
9 troy ounce zilveren munten set superhelden
  • Prijs: € 350,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Superhelden set bestaat uit 9 zilveren munten van ieder 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munten staan ieder in het teken van superhelden.

Lees verder

De Superhelden set bestaat uit 9 zilveren munten van ieder 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munten staan ieder in het teken van superhelden. De superhelden zijn van Marvel maar ook van Star Wars. Alle 9 de munten worden individueel verpakt en geleverd in een muntcapsule. De munten bevatten schitterende details en hebben een prachtige uitstraling. Ook hebben alle 9 de munten een nominale waarde. Deze wisselt tussen $1 en $2. Er is slechts 1 Superhelden set beschikbaar, dus wees snel. De Superhelden set is erg interessant voor wie van superhelden houdt. Het is een unieke set die u de mogelijkheid geeft om verschillende munten met hetzelfde thema te kopen. Daarnaast hebben de munten een prachtige uitstraling. 

Uitgelicht

  • Slechts 1 set beschikbaar
  • 9 munten van 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Gebaseerd op films

Design van de Superhelden set

De voorzijde van de munten uit de Superhelden set tonen een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De achterzijde verschilt echter per munt. Iedere munt is gebaseerd op een andere film. De films zijn als volgt: Thor, Deadpool, Iron Man, Spiderman, Captain America, Black Panther en Star Wars. Er zijn 3 munten die in het teken staan van Star Wars en deze hebben ieder een ander design. De verschillende munten bij elkaar geven een indrukwekkend effect. 

Verpakking

De munten wordt individueel verpakt in een muntcapsule. 

Margeregeling 

In Nederland geldt echter de margeregeling. Dit betekent dat u btw betaald over de marge van de munt. Wanneer u het zilver als zakelijke klant koopt, dan heeft u de mogelijkheid om de btw bij de belastingdienst terug te vragen. Om deze reden is zilver niet altijd voordelig voor particulieren. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

9 troy ounce zilveren munten set superhelden
Gehalte 99,9%
Conditie Circulated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Divers

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review