5 Kilo zilverbaar Umicore

5 Kilo zilverbaar Umicore
 • Prijs: € 4.122,00 per stuk
  Prijs inclusief 21% btw
3 à 4 weken levertijd
Korting bij grote afnames
  • 5 stuks
  • € 4.119,00 per stuk
  • 10 stuks
  • € 4.116,00 per stuk

Beschrijving

Deze zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver. De zilver baar is afkomstig van Umicore en beschikt over de "Good Delivery" status. Al deze baren zijn nieuw en in goede conditie. Umicore zilverbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar zonder verdere analyse. Lees verder

Umicore 5 kilo zilverbaar

Deze zilverbaar weegt 5 kilo en is gegoten in 99,9% puur zilver. Op deze zilverbaar is het logo van Umicore weergegeven met de tekst Feinsilber 999. Zilver baren van Umicore beschikken over de "Good Delivery" status en zijn daardoor zonder analyse verhandelbaar en gegarandeerd gegoten in puur zilver.

Zilver en BTW

De prijs voor deze zilverbaar is inclusief 21% BTW. Wilt u als particulier zilver kopen? Overweeg dan ook de zilveren munten, die zijn goedkoper in de aanschaf en vertegenwoordigen een hogere marktwaarde dan baren. Als u zilver koopt als zakelijke investering, dus namens een bedrijf, dan zijn dit soort baren wel ideaal. Hoe zwaarder de baar hoe lager de opslag ten opzichte van de zilverkoers.

 

zilverbaren Umicore

Zilverbaren worden gezien als industrieel object. Om die reden worden zilverbaren belast met 21% BTW. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Indien u bij ons zilver koopt ontvangt u een factuur waarop duidelijk staat vermeld wat de prijs is van uw zilverbaar. Daarbij is dan ook het BTW tarief gespecificeerd.
Doorgaans leveren wij baren zilver van Umicore, een erkende producent met de Good Delivery Status. Andere merken zijn ook mogelijk. Wij leveren uitsluitend zilverbaren van erkende producenten. Tevens bieden we een terugkoopgarantie voor alle baren zilver die wij verkopen. U kunt altijd uw zilver weer aan ons terug verkopen tegen 98% van de zilverprijs op dat moment. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op onze inkoop website: www.inkoopedelmetaal.nl

Lees minder

Specificaties

5 Kilo zilverbaar Umicore
Producent Umicore
Gehalte 99,9%
Conditie Nieuw
Gewicht 5 kilo
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2017
Land van uitgifte Nederland

Alternatieven

500 Gram zilverbaar Umicore

500 Gram zilverbaar Umicore

Prijs: € 440,50 per stuk Vanaf € 432,50 vanaf

Tijdelijk niet leverbaar

1 Kilo zilverbaar Umicore

1 Kilo zilverbaar Umicore

Prijs: € 840,00 per stuk Vanaf € 832,00 vanaf

6 a 8 weken levertijd

Zilverbaar 10 kilo Umicore

Zilverbaar 10 kilo Umicore

Prijs: € 8.065,00 per stuk Vanaf € 8.060,00 vanaf

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review