5 Kilo Cook Islands Bounty zilver muntbaar

5 Kilo Cook Islands zilverbaar
  • Prijs: € 3.634,00 per stuk
Korting bij grote afnames
    • 5 stuks
    • € 3.631,00 per stuk
    • 10 stuks
    • € 3.628,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

5 kilo muntbaar van de Cook Islands serie. Dit is de grootste en zwaarste variant van de collectie zilver muntbaren. Deze baar is geslagen in puur zilver en weegt 5 kilo. Lees verder

5 kilo zilverbaar

Deze zilverbaar heeft een gewicht van 5 kilo en is puur zilver (.999) Omdat deze baar op Cook Islands een wettig betaalmiddel is, wordt deze zilverbaar gezien als munt met de status van wettig betaalmiddel. Deze "munt" is uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Deze baren zijn geslagen in puur zilver. Dit zijn geen nieuwe zilver muntbaren, er kunnen lichte beschadigingen en oxidatie vlekken voorkomen.

Ontwerp zilverbaren

Op de voorzijde van de Cook Islands muntbaar ziet u een afbeelding van het prachtige Endeavour zeilschip van kapitein Cook. Tevens is er een munt weergegeven met de beeltenis van Queen Elizabeth II ter waarde van $150. Doordat deze muntbaar de status van wettig betaalmiddel heeft is dit een goedkoper alternatief voor de gewone zilverbaren.

Zilver en BTW

U kunt ook een gewone zilverbaar kopen van 5 kilogram. Bij de gewone zilverbaren wordt echter 21% BTW geheven. Als particulier bent u dan ook altijd goedkoper uit met de zilveren muntbaar of met zilveren beleggingsmunten.

Lees minder

Specificaties

5 Kilo Cook Islands zilverbaar
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Circulated
Gewicht 5 kilo
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review