4 kilo puur zilver in zilveren penningen

4 kilo puur zilver in zilveren penningen Zak met penningen 92,5% zilver
4 kilo puur zilver in zilveren penningen
  • Prijs: € 2.229,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

4 kilogram puur zilver in de vorm van zilveren penningen, geslagen in 92,5% zilver. Deze zakken bevatten 4 kilo puur zilver en zijn een geschikt alternatief voor de zakken Nederlands muntgeld. Wij leveren diverse penningen van verschillende munthuizen en andere partijen; doorgaans zijn het Nederlandse (herdenkings)penningen en andere verzamelobjecten. Maximaal één zak beschikbaar.
 
Lees verder
Deze zak bevat een mix van diverse penningen en munten, allen geslagen in sterling zilver (92.5%). De zakken met sterling zilver penningen zijn een uitstekend alternatief voor het Nederlands muntgeld. Het voordeel van de penningen is dat deze zijn geslagen in een relatief hoog gehalte zilver, namelijk 92,5%.
Elke zak bevat 4 kilogram aan puur zilver en het gewicht van de zak zelf is dus zo'n 4,33 kilogram (4 kilo / 0.925).
 
Wij bieden deze zakken aan tegen een gunstige prijs, net als het Nederlands muntgeld betaalt u omgerekend ongeveer EUR 50,- per kilogram boven de huidige zilverprijs. Hiermee is dit één van de goedkooste manieren om fysiek zilver te kopen.
 
De penningen zijn afkomstig van verschillende partijen, meestal betreft het Nederlandstalige uitgaven maar er kunnen ook objecten tussen zitten uit een collectie van de Franklin Mint en andere munthuizen of uitgevers. Herdenkingspenningen en 50 gulden muntstukken geslagen in 92,5% zilver zullen ook regelmatig voorkomen.
 
De beschikbaarheid van deze zakken is sterk afhankelijk van marktomstandigheden. Is het product niet beschikbaar, dan kunt u een email alert instellen. Op die manier ontvangt u automatisch en vrijblijvend bericht op het moment dat wij dit product weer kunnen leveren.

 

Lees minder

Specificaties

4 kilo puur zilver in zilveren penningen
Conditie Circulated
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Nederland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review