3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar jaar van de Os 2021

3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar 2021 - jaar van de Os 3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar 2021 - jaar van de Os - doos 3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar jaar van de Os
3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar 2021 - jaar van de Os
  • Prijs: € 239,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Lunar set staat geheel in het teken van de Lunar Os munten. De set bevat daarom drie verschillende munten hiervan. Alle drie de munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver.

Lees verder

De Lunar set staat geheel in het teken van de Lunar Os munten. De set bevat daarom drie verschillende munten hiervan. Alle drie de munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Het is echter zo dat 1 van de munten prachtig kleur bevat en 1 munt selectief verguld is. De drie munten zijn alle drie prachtig en vullen elkaar goed aan. Dankzij de verschillen in detail zijn de munten toch erg anders. De Lunar serie is een zeer bekende en gewilde serie van de Perth Mint. De munten in de set hebben allen een diameter van 40,90 mm en een nominale waarde van $1. De munten worden namelijk als wettig betaalmiddel beschouwd in Australië. Daarnaast heeft de set zelf een oplage van 1.500 stuks wereldwijd. Deze set geeft u de mogelijkheid om de drie prachtige Lunar munten bij elkaar te hebben. De munten zijn wereldwijd erg bekend en zien er daarnaast uiteraard prachtig uit. 

Uitgelicht

  • Oplage van 1.500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Drie Lunar Os munten 

Design van de munten in de Lunar set

Op alle drie de munten is op de voorzijde de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook zijn op deze zijde de nominale waarde, het gewicht, gehalte en het land van uitgifte weergegeven. De achterzijde van de Lunar munten verschilt. De afbeelding is hetzelfde op de drie munten. Er is een moeder os met haar jong te zien. De afbeelding ziet er prachtig uit en toont schitterende details. Het verschil zit het hem in de kleuren. De eerste munt is volledig zilver. De tweede munt daarentegen is bevat kleur. Dankzij deze kleur komen de os en haar jong prachtig naar voren. Dit is ook bij de derde munt het geval. Hier gaat het echter om een selectieve vergulding. De munten zien er prachtig uit met elkaar. Ondanks dat het design hetzelfde is, zorgen de verschillen in kleuren voor een fraai contrast. 

Lees minder

Specificaties

3x 1 Troy ounce zilveren munten Lunar 2021 - jaar van de Os
Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review