Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
200 zilveren Rijksdaalders (niet gebruiken)

200 zilveren Rijksdaalders (niet gebruiken)

Deze zak bevat 200 zilveren rijksdaalders, geslagen in 72% zilver. Elke zak weegt in totaal 3 kilo waarvan 2,16 kilo aan puur zilver. Dit is de goedkoopste manier om fysiek zilver te kopen.
€ 1.144,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.144,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

200 zilveren Rijksdaalders

De Nederlandse Rijksdaalders zijn allen geslagen in 72% zilver. Deze munten worden tegenwoordig voor de zilverwaarde verhandeld, doordat deze waarde hoger ligt dan de nominale waarde.

Beleggen in fysiek zilver is op deze manier voordelig en in kleine coupure mogelijk. Wij verhandelen deze zilveren munten in zakken per 200 stuks. Het gaat hierbij om de naoorlogse zilveren guldens geslagen in 72% zilver. Deze rijksdaalders wegen 15 gram per stuk. Een zak van 200 stuks weegt dus 3,0 kilo. Dit is het bruto gewicht. De munten bevatten 72% zilver, dus het gewicht per zak aan puur zilver komt overeen met 2,16 kilo zilver.

Wij verhandelen deze zakken met zilver tegen de huidige zilverprijs plus EUR 30 per kilo puur zilver. Dit is de meest goedkope manier om zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen, dus deze zakken zijn niet altijd voorradig.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.