Nieuw

2 troy ounce zilveren munt Hemelvaart van Sleipnir 2021

Zilveren munt Hemelvaart van Sleipnir 2021 2 troy ounce zilveren munt Hemelvaart van Sleipnir 2021
Zilveren munt Hemelvaart van Sleipnir 2021
  • Prijs: € 339,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Hemelvaart van Sleipnir munt is geslagen 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 80 mm. Daarnaast is er ook 11,05 troy ounce puur koper (99.9%) in de munt verwerkt.

Lees verder

De Hemelvaart van Sleipnir munt is geslagen 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 80 mm. Daarnaast is er ook 11,05 troy ounce puur koper (99.9%) in de munt verwerkt. De munt is gebaseerd op Noorse mythologie. Volgens de mythologie is Sleipnir een achtbenige hengst. Het is het snelste paard dat bestaat en heeft IJsland gemaakt tijdens zijn eerste voetstap op aarde. De antieke afwerking sluit prachtig aan bij het oude verhaal. De oplage van de Hemelvaart van Sleipnir munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. Omdat de munt een wettigbetaalmiddel is in Tsjaad heeft deze een nominale waarde van 10.000 frank. De Hemelvaart van Sleipnir munt heeft een prachtige uitstraling. De verschillende details en de antieke afwerking geven de munt een indrukwekkende uitstraling. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) en 11,05 troy ounce (343,7 gram) puur koper (99,9%)
  • Antieke afwerking

Design van de Hemelvaart van Sleipnir munt

De voor- en achterzijde van de munt zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar op prachtige wijze aan. De voorzijde van de Hemelvaart van Sleipnir munt toont het Noorse symbool van Sleipnir. Deze ziet er erg indrukwekkend uit dankzij de vele details. De achterzijde van de munt vertelt het verhaal van de Hemelvaart van Sleipnir. Ook hier zijn prachtige details te zien. Hoe langer u kijkt, hoe meer u ziet. Sleipnir komt op schitterende wijze naar voren en geeft de munt een prachtige uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Hemelvaart van Sleipnir 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review