Taal
2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof

2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof

De schitterende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur goud (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit.

€ 4.100,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 4.100,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof

De schitterende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur goud (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit. Dit geldt daarom ook voor de Mythen en Legenden Dragon munt. De munt bevat veel prachtige details en een hoog reliëf. Daarnaast staat de munt geheel in het teken van de draak. In de Chinese cultuur wordt de draak als een machtig mythisch dier gezien. De draak dient als symbool voor overvloed en geluk. De Mythen en Legenden Dragon munt heeft een diameter van 40,5 mm. De oplage van de Mythen en Legenden Dragon munt is erg laag en slechts 250 stuks wereldwijd. De prachtige Mythen en Legenden Dragon munt is erg rijk in detail en dit geeft de munt een schitterende uitstraling. De waanzinnige afbeelding van een draak doet de munt erg opvallen. 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur goud (99,9%)
  • Beperkte oplage van 250 stuks
  • Proof kwaliteit

Ontwerp Mythen en Legenden Dragon munt

Ontwerp Mythen en Legenden Dragon munt

De achterzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont een indrukwekkende afbeelding van een draak. De draak houdt een parel vast en dit staat symbool voor energie, kansen en onsterfelijkheid. De afbeelding bevat schitterende details die allemaal bij de draak en de betekenis ervan aansluiten. In de Chinese mythologie staat de draak namelijk als krachtig symbool voor overvloed en geluk. Ook is het “P” muntteken te zien, wat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. Het prachtige design van de Mythen en Legenden Dragon munt maakt de munt erg uniek en geeft deze een schitterende uitstraling. 

Ontwerp Mythen en Legenden Dragon munt

De achterzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht en gehalte af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt geleverd in een bijpassende doos van de Perth Mint.

Specificaties

Land van uitgifte
Verenigd Koninkrijk
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.