2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof

2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof 2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof - achterkant gouden munt 2 troy ounce mythen en legendes dragon mythen en legendes dragon gouden munt 2 troy ounce
2 troy ounce gouden munt mythen en legendes dragon 2021 Proof
  • Prijs: € 4.100,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De schitterende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur goud (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit.

Lees verder

De schitterende Mythen en Legenden Dragon munt is van Proof kwaliteit. De prachtige munt is geslagen in 2 troy ounce puur goud (99,99%) door de Perth Mint. De Perth Mint staat bekend om prachtige munten van uitstekende kwaliteit. Dit geldt daarom ook voor de Mythen en Legenden Dragon munt. De munt bevat veel prachtige details en een hoog reliëf. Daarnaast staat de munt geheel in het teken van de draak. In de Chinese cultuur wordt de draak als een machtig mythisch dier gezien. De draak dient als symbool voor overvloed en geluk. De Mythen en Legenden Dragon munt heeft een diameter van 40,5 mm. De oplage van de Mythen en Legenden Dragon munt is erg laag en slechts 250 stuks wereldwijd. De prachtige Mythen en Legenden Dragon munt is erg rijk in detail en dit geeft de munt een schitterende uitstraling. De waanzinnige afbeelding van een draak doet de munt erg opvallen. 

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van 250 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur goud (99,9%)
  • Proof kwaliteit 

Design van de Mythen en Legenden Dragon munt 

De voorzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht en gehalte af te lezen. De achterzijde van de Mythen en Legenden Dragon munt toont een indrukwekkende afbeelding van een draak. De draak houdt een parel vast en dit staat symbool voor energie, kansen en onsterfelijkheid. De afbeelding bevat schitterende details die allemaal bij de draak en de betekenis ervan aansluiten. In de Chinese mythologie staat de draak namelijk als krachtig symbool voor overvloed en geluk. Ook is het “P” muntteken te zien, wat op alle munten van de Perth Mint terug te vinden is. Het prachtige design van de Mythen en Legenden Dragon munt maakt de munt erg uniek en geeft deze een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere gouden munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review